Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Betano a devenit sponsorul unei mari echipe din Bundesliga

Betano a devenit sponsorul unei mari echipe din Bundesligagalerie foto

Pariuri sportive

Comentarii

Operatorul digital de pariuri sportive şi cazinou Betano.com a devenit din acest sezon sponsorul uneia dintre cele mai importante echipe din fotbalul german, VfB Stuttgart.

Cu licenţă legală în România până în anul 2027, Betano este sponsorul de nume al Ligii 1, dar şi partener principal al clubului de fotbal Universitatea Craiova. Din 2018, Betano îşi extinde aria de interes şi în Germania, una dintre cele mai mari pieţe de pariere online din Europa, acolo unde a intrat într-un cerc select de 35 de operatori.

Una dintre primele acţiuni din Germania, odată cu intrarea pe piaţa locală, a fost semnarea unui contract de sponsorizare pe o durată de trei ani cu clubul VfB Stuttgart. „Roşii” au 64.000 de fani abonaţi şi joacă pe Mercedes Benz Arena cu o capacitate de 60.000 de locuri. VfB este una dintre echipele de tradiţie din Germania şi provine dintr-un club fondat în anul 1893. A câştigat de cinci ori titlul în Bundesliga şi de trei ori Cupa Germaniei.

Domnul Ioannis Spanoudakis (foto sus), Board Member al Betano, a declarat în presa germană că “Germania este un pas foarte important în planul de expansiune al companiei. Demonstrează dinamica noastră de a putea performa pe pieţe mari şi selecte, bazându-ne pe un produs inovator şi servicii de top. Această expansiune ne consolidează poziţia pe pieţele europene pe care deja activăm.

Pentru a obţine licenţa din Germania am achiziţionat un operator local, ceea ce demonstrează profesionalismul şi puterea companiei noastre. Suntem foarte încântaţi de faptul că lansarea noastră pe piaţa din Germania coincide cu semnarea unui acord de sponsorizare cu VfB Stuttgart. Este un privilegiu şi o onoare pentru noi să începem acest parteneriat pe termen lung cu un club a cărui influenţă se întinde în afara terenului de fotbal şi care, de zeci de ani, este un punct de reper şi un puternic nume în Germania. VfB este, de departe, cel mai mare club de fotbal din Baden-Württemberg şi unul dintre cele mai mari la nivel naţional”.

Graţie acestui parteneriat, VfB Stuttgart a intrat în grupul de entităţi sportive sponsorizate de Betano. Această familie include medaliaţi olimpici cu aur, echipe naţionale, campionatul de fotbal Liga 1 din România, două echipe importante din fotbalul din Grecia (Olympiacos FC şi  PAOK FC), trei echipe de fotbal din Cipru, Universitatea Craiova din Romania, iar lista poate continua.   

 Galerie foto

Afla mai multe despre: betanopublicitatereclama 

viewscnt
Articole similare