Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bianca Andreescu a urmărit parcursul Emmei Răducanu şi trage un semnal de alarmă: ”Să nu i se urce la cap!”

Bianca Andreescu a urmărit parcursul Emmei Răducanu şi trage un semnal de alarmă: ”Să nu i se urce la cap!”

Tenis

Comentarii

Emmei Răducanu i s-a schimbat complet viaţa. Răducanu a câştigat, recent, US Open fără să piardă niciun set şi a urcat mai mult de 125 de locuri în clasamentul WTA, fiind acum pe poziţia a 22-a!

Bianca Andreescu a urmărit parcursul Emmei Răducanu şi trage un semnal de alarmă: „Să nu i se urce la cap!”

Emma Răducanu, după ce a câştigat US Open, a devenit foarte cunoscută şi apreciată in lumea sportului international.

Răducanu are doar 18 ani. Parcursul formidal al sportivei a fost urmărit şi de Bianca Andreescu, o altă tânără talentată din tenis.

Bianca Andreescu a cucerit la rândul ei turneul de la US Opena la o vârstă fragedă, 19 ani. Astfel că, a urmărit parcursul Emmei şi are un sfat din propria experienţă.

Ambele tinere au origini româneşti, dar nu evoluează pentru ţara noastră! Răducanu reprezintă Marea Britanie, in timp ce, Andreescu – Marea Britanie!

„Să nu lase succesul să li se urce la cap! E uşor să ajungi acolo, dar mult mai greu este să te menţii. Să continue să muncească din greu, să rămână cu capul plecat şi recunoscătoare pentru ce au! Să fie încrezătoare, dar fără să devină prea îngâmfate!

Cel mai important lucru pentru mine în ultimul timp a fost să încetez să trăiesc în trecut, pentru că asta m-a ruinat. Mereu mă întrebam de ce nu mai joc ca în 2019″, a spus Bianca Andreescu, citată de Reuters.

Urmează Indian Wells

Simona Halep, locul 17 WTA şi favorită 11, va juca direct în turul doi la turneul de categorie WTA 1000 de la Indian Wells, ea urmând să o întâlnească pe câştigătoarea meciului Marta Kostiuk – Shuai Zhang.

Printre favoritele de la Indian Wells se numără şi Sorana Cîrstea, locul 40 WTA (cap de serie 32). Ea va juca de asemenea direct în turul doi, cu sportiva care se va impune în confruntarea Ann Li (SUA, 69 WTA) – Misaki Doi (Japonia, 109 WTA).

La fel ca Halep şi Cîrstea, britanica Emma Răducanu va evolua direct în turul doi. Favorită 17 şi locul 22 WTA, ea va juca împotriva câştigătoarei meciului Maria Camila Osorio Serrano (Columbia, 71 WTA) – Aliaksandra Sasnovich (Belarus, 100 WTA). Dacă vor trece de turul doi, Halep şi Răducanu vor fi adversare în turul trei.

Irina Begu, numărul 61 mondial, o va întâlni în primul tur pe sportiva franceză Fiona Ferro, locul 83 WTA.

Afla mai multe despre: bianca andreescuemma raducanuus open 

viewscnt
Articole similare