Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Big Ghiţă" a fost la Untold. Cum arată fostul star din NBA la 48 de ani: "Robbie Williams mi s-a părut plictisitor"

"Big Ghiţă" a fost la Untold. Cum arată fostul star din NBA la 48 de ani: "Robbie Williams mi s-a părut plictisitor"

Simona Halep

Comentarii

Fostul bachetbalist Ghiţă Mureşan a venit special din Statele Unite pentru a se bucura de atmosfera de la Untold. "Big Ghiţă" a rămas impresionat de cei de la Paraziţii.

"Special am venit să prind ultima seară de Untold. Am încercat să merg pe la toate. Am fost şi pe la Robbie Williams, pe la Paraziţii. Am stat cel mai mult la Paraziţii. Pe ceilalţi pot să îi ascult oricând, dar când îi ascult pe ai mei, care sunt de suflet, sunt Paraziţii.  Robbie a fost ok, puţin plictisitor" a declarat Ghiţă Mureşan. 
 
Ghiţă Mureşan este unul dintre cei mai cunoscuţi sportivi români din Statele Unite, după ce a evoluat timp de cinci sezoane pentru Washington Bullets, dar spune că Simona Halep este mai faimoasă decât el peste ocean. Unul dintre fanii Simonei este chiar el.
 
"Simona Halep este cea mai importantă persoană pe care o are România acum. Nu doar că a câştigat Wimbledon. Este singurul lucru la care ne putem uita la televizor, singurul sport de care putem fi mândri. Simona Halep este cel mai bun ambasador pe care îl are România la ora actuală. Când vorbeşti de Simona Halep, tot timpul ţi se ridică inima" a continuat Ghiţă Mureşan.
 

Afla mai multe despre: ghita muresanuntoldsimona halep 

viewscnt
Articole similare