Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bilet goluri 20.03.2018. Cele mai bune meciuri de pariat marţi pe goluri

Bilet goluri 20.03.2018. Cele mai bune meciuri de pariat marţi pe golurigalerie foto

Ponturi pariuri

Comentarii

Bilet goluri 20.03.2018. Marţi avem parte de o zi săracă în evenimente sportive. Am fost nevoiţi să ne concentrăm atenţia spre meciuri din diviziile inferioare din Franţa sau Germania.

Bilet goluri 20.03.2018

Aşadar, începem analiza cu un meci din Regionalliga Vest, unde avem parte de o înfruntare pentru salvarea de la retroagradare. Pe loc de baraj după 21 de etape, Bonner dă piept cu echipa al cărei loc îl vânează, FC Koln II. Cele două formaţii sunt despărţite de două puncte, dar gazdele au şi un meci mai puţin disputat. De menţionat însă că echipa secundă a ţapilor traversează o formă foarte bună.

Cele mai bune cote pe goluri le găseşti pe betano.com. Intră şi tu în joc!

Interesant este că în ultimele trei meciuri, echipa a obţinut şapte puncte. De cealaltă parte, Bonner a început seria ultimelor trei meciuri cu o victorie, care a fost urmată însă de două eşecuri. Interesant este că, deşi avem în joc două echipe din partea inferioară a clasamentului, ele s-au descurcat foarte bine din punct de vedere ofensiv. Koln II şi Bonner au marcat împreună 60 de goluri, o medie cumulată de aproape 3 goluri pe meci.

Bilet goluri 20.03.2018

Se anunţă goluri multe şi la Airdrie şi Alloa, din liga a treia scoţiană. Vorbim despre două echipe care au marcat împreună 84 de goluri în cele 29 de etape scurse până acum. Oaspeţii sunt favoriţi la casele de pariuri, în condiţiile în care luptă pentru a prinde un loc de baraj pentru promovare. Alloa este pe poziţia a patra în acest moment şi are şapte puncte avans faţă de principala urmăritoare. De cealaltă parte, Airdrieonians este pe locul 7, la zece lungimi în spatele adversarei de marţi.

 

Afla mai multe despre: bilet goluriponturi pariurigermaniafranta 

viewscnt
Articole similare