Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bilet goluri la pariuri, 2 mai 2020

Bilet goluri la pariuri, 2 mai 2020

Diverse

Comentarii

Bilet goluri la pariuri, 2 mai 2020. În această primi zi de weekend vă oferim un bilet care să conţină nu mai puţin de patru meciuri pe care să puteţi paria.

Este vorba despre un bilet în care contează numărul de goluri marcate. Toate partidele pe care le vom analiza fac parte din etapa cu numărul 7 campionatul destinat echipelor satelit din Belarus: Belshina 2 - Brest 2, BATE 2 - Neman 2, Soligorsk 2 - Isloch Minsk 2 şi Vitebsk 2 - Slavia 2.

Cele mai tari bonusuri case de pariuri de pe piaţa din România vă sunt prezentate, în fiecare săptămână, detaliat în articolele noastre speciale.

Bilet goluri la pariuri, 2 mai 2020

Înaintea duelului cu Brest 2, Belshina este pe locul 10 în Vysshaya Liga Reserve. A înregistrat până acum două succese, un rezultat de egalitate şi a pierdut de trei ori. Vine după remiza albă de la Slutsk 2, dar ultima dată când a jucat acasă s-a impus categoric în faţa lui Smolevichi 2, scor 6-2. De cealaltă parte, oaspeţii au un start de sezon extrem de slab. Au pierdut cinci din cele şase meciuri dispuate până acum şi se află pe locul 14. Brest 2 a învins-o doar pe Slavia Mozyr 2, scor 2-0.

Iar dacă vreţi să căutaţi lucruri noi şi vă simţiţi plini de noroc, puteţi încerca, fără emoţii, bonusuri sloturi pentru a pune mâna pe jackpoturi istorice la cele mai tari jocuri.

Bilet goluri la pariuri, 2 mai 2020

Satelitul lui BATE Borisov primeşte vizita echipei de rezerve a lui Neman 2. Gazdele nu respectă deocamdată blazonul primei echipe. Sunt doar pe locul 13 în clasament şi nu au obţinut decât o singură victorie. Succesul a venit însă chiar în ultima rundă, scor 2-0, cu Gorodeja. Ultima confruntare cu Neman 2 s-a terminat nedecisă, scor 1-1. Oaspeţii sunt pe locul 4 înaintea partidei, de liderul Dinamo Minsk. Etapa trecută a bătut-o pe Energetik 2, scor 2-0.

Şahtior Soligors 2 - Isloch Minsk 2 este unul dintre meciurile echilibrate ale etapei a şaptea. Cele două formaţii sunt vecine de clasament, pe locurile 6, respectiv 5. Au şi acelaşi număr de puncte, 12. Golaverajul face ca oaspeţii să ocupe o poziţie superioară, 17 la 8, spre deosebire de gazde, cu 14-6.

Vitebsk 2 este pe locul 11 în clasament, cu şapte puncte strânse în şase etape, fiind la egalitate cu Belshina 2. Două victorii, o remiză şi trei înfrângeri este bilanţul de până acum al gazdelor. În schimb, Slavia 2 este penultima în Vysshaya Liga Reserve, nu numai trei puncte. A câştigat doar o dată, cu BATE 2, scor 4-2. În rest, oaspeţii de azi au pierdut tot, fără să scoată măcar un egal. Golavearajul în cele trei deplasări nu îi dă Slaviei nici el speranţe, un gol marcat şi şapte primite.

  • Belshina 2 - Brest 2 GG @ 1.35
  • BATE 2 - Neman 2 peste 2.5 goluri @ 1.45
  • Soligorsk 2 - Isloch Minsk 2 GG @ 1.46
  • Vitebsk 2 - Slavia 2 peste 2.5 goluri @ 1.30

Afla mai multe despre: bilet goluri 

viewscnt
Articole similare