Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bilet goluri la pariuri, 22 mai 2020

Bilet goluri la pariuri, 22 mai 2020

Fotbal

Comentarii

Bilet goluri la pariuri, 22 mai 2020. Continuă competiţiile fotbalistice din Belarus şi în acest weekend. Pentru acest bilet am propus patru partide în care să mizaţi pe goluri.

Este vorba despre două jocuri din Vysshaya Liga, primul eşalon, Slavia Mozyr - Gorodeja şi Soligorsk - Belshina şi despre două jocuri din Vysshaya Liga Reserve, eşalonul secund, Vitebsk 2 - Dinamo Minsk 2 şi Slutsk 2 - Ruch Brest 2. Slavia Mozyr primeşte vizita Gorodejei în etapa a zecea din prima ligă a Belarusului. Cele două echipe nu au deloc un start bun de campionat şi se află în partea inferioară a clasamentului. Slavia şi Gorodeja sunt vecine.

Vine weekend-ul, iar cele mai bune ponturi fotbal vă aşteaptă în articolele noastre speciale, unde puteţi găsi şi bilete şi cote profitabile.

Bilet goluri la pariuri, 22 mai 2020

Gazdele ocupă locul 12, cu 11 puncte, în timp ce oaspeţii sunt pe poziţia a 13-a, cu acelaşi număr de puncte. FC Minsk, echipa de pe locul 14, locul care duce la barajul pentru menţinerea în primul eşalon e la doar un punct în spatele lor. Ambele au golaveraj negativ, cu un mic avantaj pentru Slavia, care a dat zece goluri şi a luat 14, spre deosebire de Gorodeja care a marcat şase goluri şi a luat zece.

Cele mai tari ponturi pariuri, cu un procentaj excelent de câştig de 70%, vă aşteaptă pe telekomsport.ro, într-un final de săptămână care se anunţă cu adevărat nebun.

Bilet goluri la pariuri, 22 mai 2020

Astăzi joacă şi ultima clasată, Belshina. Se anunţă un meci infernal pentru lanterna roşie care se deplasează la Şahtior Soligorsk. Echipa la care joacă şi Azdren Llullaku este pe locul 5 în clasament, cu 15 puncte, la trei lungimi de podium. Fără înfrângere de patru meciuri, Soligorsk are 11 goluri marcate şi doar trei primite în acest campionat. În schimb, gazdele au doar trei puncte. Nu au bătut pe nimeni în acest sezon şi au un golaveraj de 7 la 16.

Meci greu are în liga rezervelor şi Vitebsk 2, formaţie care primeşte vizita liderului Dinamo Minsk 2. Gazdele sunt la jumătatea ierarhiei, pe locul 9, cu 12 puncte. Golaverajul este unul negativ pentru Vitebsk, 17 goluri marcate şi 21 primite. De cealaltă parte, Dinamo Minsk 2 domină încet, încet competiţia. E deja la patru lungimi în faţa lui Neman 2, echipa de pe locul 2. 23 de puncte au oaspeţii de azi, care nu au suferit nicio înfrângere până acum şi care au dat 23 de goluri şi au primit patru.

Slutsk 2 primeşte vizita lui Ruch Brest 2. Oaspeţii nu au nicio remiză în acest sezon, cinci victorii şi patru înfrângeri. Se află pe locul 8, cu 15. puncte. În schimb, Slutsk 2 e în zona periculoasă a clasamentului, pe locul 13, cu doar opt puncte. Gazdele nu au câştigat niciun meci în ultimele cinci etape şi au golaveraj negativ 13 la 21. Ruch Brest a marcat în schimb 17 goluri şi a primit 12.

  • Slavia Mozyr - Gorodeja peste 0,5 goluri gazdele @ 1.24
  • Soligorsk - Belshina peste 1.5 goluri gazdele @ 1.38
  • Vitebsk 2 - Dinamo Minsk 2 peste 3,5 goluri @ 1.73
  • Slutsk 2 - Ruch Brest 2 GG @ 1.35

Afla mai multe despre: bilet goluri 

viewscnt
Articole similare