Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Biletul favorit al pariorilor. Ţi-am pregătit doar variante pe goluri din oferta de marţi!

Biletul favorit al pariorilor. Ţi-am pregătit doar variante pe goluri din oferta de marţi!

Pariuri sportive

Comentarii

Bilet pariuri goluri 20 februarie 2018. Marţi avem parte de două partide de top din Liga Campionilor, unde şansele să vedem multe goluri sunt foarte mari. Dacă luăm în calcul şi rezultatele de săptămâna trecută din Ligă, când toate jocurile au adus minimum trei goluri, putem paria cu încredere pe multe reuşite.

Bilet pariuri goluri 20 februarie 2018

Capul de afiş al zilei de marţi este Chelsea – FC Barcelona. Londonezii nu au nicio şansă să îşi apere titlul, aşa că se concentrează acum pe Liga Campionilor, unde misiunea este aproape imposibilă, împotriva Barcelonei lui Messi. Ultima confruntare în Liga Campionilor dintre cele două formaţii a avut loc în sezonul 2011-2012, când Chelsea a mers mai departe în finală după 1-0 acasă şi 2-2 în deplasare. Lucrurile stau altfel acum, Barca fiind într-o formă mult mai bună, aşa că ne aşteptăm să vedem mai multe goluri din partea oaspeţilor.

Al doilea meci al serii în Liga Campionilor este mult mai dezechilibrat şi le pune faţă în faţă pe Bayern Munchen şi Beşiktaş. Gruparea germană este într-o formă excelentă, are 15 victorii la rând în toate competiţiile, aşa că singura necunoscută a acestei partide este diferenţa de scor. Turcii speră să înscrie măcar un gol, însă la cum arată Bayern acum, şansele sunt destul de mici.

Bilet pariuri goluri 20 februarie 2018

Ultimul duel de pe biletul cu goluri de marţi este din Championship, Nottingham – Reading. Ambele echipe se afla în partea inferioară a clasamentului, în zona retrogradării, dar cu suficiente puncte avans pentru a nu tremura încă. Meciurile directe au fost mereu interesante, cel mai bun exemplu fiind cel din tur, când Reading s-a impus pe teren propriu cu 2-1. Şi de această dată mizăm pe minimum trei goluri, mai ales că vom vedea două echipe care ies la joc pentru a înscrie.

Bilet pariuri goluri 20 februarie 2018
Chelsea – FC Barcelona Peste 2,5 @ 1.80
Bayern Munchen – Beşiktaş Peste 2,5 @ 1.40
Nottingham – Reading Peste 2,5 @ 2.10
Curs final: 5.29

Afla mai multe despre: bilet pariuri goluriponturi pariuriliga campionilorchelsea 

viewscnt
Articole similare