Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Biletul Zilei 04.04.2018. Profit din Liga Campionilor

Biletul Zilei 04.04.2018. Profit din Liga Campionilor

Biletul zilei

Comentarii

Biletul Zilei 04.04.2018. După ce ieri am avut două meciuri spectaculoase, în care s-au marcat şase goluri, azi ne aşteptăm din nou la spectacol în cea mai importantă competiţie intercluburi din lume.

Biletul Zilei 04.04.2018

Primul meci de pe biletul zilei este duelul englezesc din sferturile de finală ale Ligii Campionilor, Liverpool - Manchester City. Guardiola este conştient că are în faţă o echipă foarte ambiţioasă, care este foarte aproape de o performanţă pe care fanii o aşteaptă de foarte mult timp. Din acest motiv, ne aşteptăm ca Pep să pregătească meciul de pe Anfield Road până la ultimul detaliu, iar principalul obiectiv să fie marcarea unui gol. Liverpool ştie că are o şansă imensă, aşa că se va arunca în atac, lucru care ne face să credem că vom vedea multe goluri. Când s-au întâlnit în campionat în acest sezon, City a câştigat pe teren propriu cu 5-0, iar Liverpool s-a impus în retur cu 4-3. MIzăm şi acum pe goluri de ambele părţi, aşa că pronosticul nostru este "ambele înscriu".

Biletul Zilei 04.04.2018

Al doilea meci este tot din Liga Campionilor, unde FC Barcelona primeşte vizita celor de la AS Roma. Catalanii trec printr-o formă excelentă, cu nouă victorii în ultimele 10 partide disputate pe teren propriu, perioadă în care au încasat un singur gol. AS Roma s-a chinuit în turul precedent să treacă de Şahtior Doneţk, fiind învinsă în deplasare cu 2-1 şi reuşind o victorie la limită în retur, 1-0, care a asigurat calificarea. Având în vedere că la ultimul meci direct jucat pe Camp Nou, în 2015 în grupele Ligii, FC Barcelona s-a impus cu 6-1, ne aşteptăm şi acum la multe goluri şi la o victorie clară a catalanilor. Recomandăm pariul pe un număr mare de goluri.

Biletul Zilei 04.04.2018
LIverpool - Manchester City Ambele înscriu @ 1.50
FC Barcelona - AS Roma Peste 2,5 goluri @ 1.44
Curs final: 2.16

Afla mai multe despre: ponturi pariuripariuribiletul zileifc barcelonaas romamanchester cityliverpoolliga campionilor 

viewscnt
Articole similare