Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Biletul Zilei 07.07.2018. Ultimele două sferturi de finală de la Mondial

Biletul Zilei 07.07.2018. Ultimele două sferturi de finală de la Mondial

Biletul zilei

Comentarii

Biletul Zilei 07.07.2018. Sâmbătă vom afla şi ultimele două naţionale calificate în semifinalele Cupei Mondiale. Pentru aceste locuri se bat Rusia, Croaţia, Anglia şi Suedia.

Biletul Zilei 07.07.2018

Primul duel al zilei este cel dintre Suedia şi Anglia. Suedezii au avut noroc de un ţintar excelent, iar acum sunt în sferturile de finală fără să fi jucat împotriva unui adversar foarte puternic. Singura naţională cu adevărat de cinci stele au întâlnit-o în grupe, Germania, când au pierdut cu 1-2. S-au calificat în optimi de pe primul loc, după ce au învins Mexic, iar în această fază au trecut la limită de Elveţia, scor 1-0. De partea cealaltă, englezii au terminat pe doi grupa din care au făcut parte şi în optimile de finală au întâlnit Columbia, naţională pe care au condus-o dar s-au văzut egalaţi în minutele de prelungire, iar calificarea a venit după loviturile de departajare. Suedia şi Anglia s-au mai întâlnit până acum de 12 ori, iar în ultima partidă directă, un amical, suedezii s-au impus cu 4-2. Acum ne aşteptăm să vedem un meci dominat de englezi, care probabil se vor califica în semifinale. Pe betano.com ai rezultate fotbal live din toate campionatele puternice ale Europei. 

Peste 200.000 de tipuri de pariuri pe betano.com. Pariază şi tu pe meciurile de la CM 2018!

Biletul Zilei 07.07.2018

Rusia - Croaţia este sfertul de finală pe care nimeni nu l-ar fi anticipat la începutul turneului. Gazdele turneului final au terminat pe doi grupă din care au făcut parte şi au fost nevoite să joace cu Spania, naţională pe care au învins-o la loviturile de departajare. De partea cealaltă, şi Croaţia tot după penalty-uri a trecut de Danemarca, într-o partidă în care Modric a ratat o lovitură de la 11 metri şi în prelungiri, însă ulterior la executarea loviturilor de pedeapsă a reuşit să înscrie. Bookmakerii sunt foarte atenţi când vine vorba despre acest meci, deoarece atât croaţii, cât şi ruşii, se apără foarte bine şi au în atac oameni care pot face oricând diferenţa. Cele două naţionale s-au mai întâlnit până acum de trei ori, de două ori fiind egal şi o dată impunându-se Croaţia. Şi acum ne aşteptăm ca naţionala lui Modric şi Rakitic să ajungă în semifinale.

Biletul Zilei 07.07.2018
Suedia - Anglia Anglia se califică @ 1.44
Rusia - Croaţia Croaţia se califică @ 1.55
Curs final: 2.23

Afla mai multe despre: ponturi pariuripariurifotbalbiletul zilei 

viewscnt
Articole similare