Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Biletul Zilei 09.05.2018. Fotbalul ne dublează investiţia

Biletul Zilei 09.05.2018. Fotbalul ne dublează investiţia

Biletul zilei

Comentarii

Biletul Zilei 09.05.2018. Ziua de miercuri este plină de fotbal, iar pe teren intră echipe de renume, precum Juventus, AC Milan, FC Barcelona, Real Madrid sau Chelsea. Am ales cele mai bune trei partide.

Biletul Zilei 09.05.2018

Începem biletul zilei cu partida din Premier League unde Manchester City primeşte vizita celor de la Brighton. Cetăţenii joacă ultimul meci din acest sezon în faţa fanilor, aşa că ne aşteptăm la o reprezentaţie de marcă, mai ales că Guardiola mai are un obiectiv, să ajungă la 100 de puncte. În acest moment are 94 cu două meciuri înainte de final. Dacă mai luăm în calcul şi faptul că Brighton s-a salvat de la retrogradare matematic runda trecută, când a învins Manchester United, scor 1-0, putem spune că nimic nu va opri o victorie la scor a cetăţenilor pe teren propriu.

Cele mai bune cote şi mii de transmisiuni live sunt pe betano.com. Deschide aici un cont!

Al doilea meci de pe biletul zilei este FC Barcelona - Villarreal. Catalanii au trecut cu bine de El Clasico şi acum mai au doar trei examene pentru a termina sezonul neînvinşi. Acest lucru s-ar întâmpla pentru prima oară în istoria echipei, iar în La Liga pentru a treia oară, după Athletic Bilbao şi Real Madrid. Villarreal aleargă după un loc direct în Europa League, aşa că ne aşteptăm să vină destul de motivaţi jucătorii. Cel mai indicat pariu pentru acest duel este pe minimum trei goluri înscrise.

Biletul Zilei 09.05.2018

Închidem biletul zilei cu partida dintre Sevilla şi Real Madrid, unde galacticii se deplasează la o formaţie care a suferit mult în acest sezon şi nu este sigură nici măcar de un loc în Europa League. Cum madrilenii se gândesc acum doar la finala Ligii Campionilor, ne aşteptăm să vedem goluri multe în acest duel, cel mai probabil de ambele părţi. În tur, Real Madrid s-a impus cu 5-0 pe teren propriu.

Biletul Zilei 09.05.2018
Manchester City - Brighton H1 (-1,5 goluri) @ 1.50
FC Barcelona - Villarreal Peste 2,5 goluri @ 1.33
Sevilla - Real Madrid Peste 2,5 goluri @ 1.40
Curs final: 2.79

Afla mai multe despre: ponturi pariuripariurifotbalbiletul zilei 

viewscnt
Articole similare