Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Biletul Zilei 14.04.2018. Fotbalul ne aduce profit

Biletul Zilei 14.04.2018. Fotbalul ne aduce profit

Biletul zilei

Comentarii

Biletul Zilei 14.04.2018. Sâmbătă este o zi foarte plină, în care avem parte de foarte multe meciuri, majoritatea importante pentru ierarhiile în cele mai tari competiţii din Europa.

Biletul Zilei 14.04.2018

Primul meci de pe biletul zilei le pune faţă în faţă pe Tottenham şi pe Manchester City, iar cetăţenii pot câştiga titlul dacă obţin o victorie în acest duel şi Manchester United nu ia toate cele trei puncte. Londonezii sunt într-o formă excelentă, cu patru victorii la rând în toate competiţiile, toate în deplasare. De partea cealaltă, Manchester City a stricat într-o săptămână tot ce a construit într-un sezon, cu trei înfrângeri la rând: două în Liga Campionilor, cu Liverpool, echivalente cu eliminarea din Ligă, şi una în campionat, acasă cu United, ceea ce a amânat petrecerea pentru titlu. Ne aşteptăm acum la un meci foarte echilibrat, aşa că pariem pe goluri de ambele părţi. Rezultate live din marile campionate găsiţi pe site-urile caselor de pariuri. 

Al doilea meci de pe biletul zilei este cel dintre Bayern Munchen şi Borussia Monchengladbach. Gazdele au reuşit runda trecută să ia titlul în deplasarea de la Augsburg, aşa că acum va avea loc ceremonia de premiere şi stadionul va fi plin cu suporterii care vor să sărbătorească alături de jucători. Având în vedere ziua de sărbătoare, mizăm pe un duel câştigat de gazde, iar cota este tentantă, 1.36.

Biletul Zilei 14.04.2018

Ultimul meci de pe biletul de joc este din Serie A, unde Atalanta şi Inter se întâlnesc în cel mai echilibrat meci al zilei. Atalanta are două meciuri la rând fără victorie, la fel ca şi Inter, care a pierdut ultimul duel, 0-1 la Torino. Ne aşteptăm ca milanezii să obţină cel puţin un punct, aşa că recomandăm să jucaţi pe bilet dubla în favoarea oaspeţilor.

Biletul Zilei 14.04.2018
Tottenham - Manchester City Ambele înscriu @ 1.55
Bayern Munchen - Monchengladbach 1 @ 1.36
Atalanta - Inter X2 @ 1.46
Curs final: 3.07

Afla mai multe despre: ponturi pariuripariuribiletul zileibayern 

viewscnt
Articole similare