Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Biletul Zilei 14 februarie 2018. Cote interesante în Liga Campionilor Asiei

Biletul Zilei 14 februarie 2018. Cote interesante în Liga Campionilor Asiei

Biletul zilei

Comentarii

Biletul Zilei 14 februarie 2018. Liga Campionilor Asiei ne ajută să formăm tichetul de încredere din oferta de miercuri. Iată cele două cote care ne-au atras atenţia!

Biletul Zilei 14 februarie 2018. Sydney FC - Suwon Bluewings

Sydney FC o întâlneşte pe Suwon Bluewings în faza grupelor competiţiei. Sydney este pe primul loc în campionatul Australiei, având 49 de puncte şi marcând o medie de 2,5 goluri per meci. Sydney FC are o serie de 15 jocuri fără înfrângere, iar în meciurile disputate pe teren propriu, în ultimele 12 mai exact, a marcat 31 de goluri.

Suwon are doar două jocuri disputate din 19 noiembrie până acum, unul în barajul pentru Liga Campionilor, iar celălalt un joc de pregătire. Cele două echipe s-au mai întâlnit în 2011. Atunci, la Sydney, a fost 0-0 şi în returul din Coreea Suwon s-a impus cu 3-1. Pontul nostru pentru acest joc este peste 0,5 goluri în prima repriză, la o cotă de 1,40. Ştiri sportive de ultima oră.

Biletul Zilei 14 februarie 2018. Kashima - Shanghai Shenhua

Al doilea lea meci ales este cel dintre Kashima şi Shanghai Shenhua. Khashima a terminat campionatul pe locul 2 în Japonia, acumulând 72 de puncte. Dar competiţia în Japonia s-a încheiat la începutul lunii decembrie. De atunci echipa a avut doar câteva amicale.

Shanghai a terminat competiţia internă la începutul lunii noiembrie, de atunci având două jocuri oficiale în Cupa Chinei şi câteva amicale. Cele două echipe s-au mai întâlnit de 5 ori în Liga Campionilor, Kashima s-a impus de două ori, Shanghai a câştigat un joc, însă toate rezultatele au fost strânse. Pontul nostru pentru acest joc este victorie Kashima, la o cotă de 1,70.

Biletul Zilei 14 februarie 2018
SydneyFC – Suwon Bluewings Peste 0,5 PR @ 1,40
Kashima – Shanghai Shenhua 1 @ 1,70
Curs final: 2,38

Afla mai multe despre: biletul zileiliga campionilor asieiponturi pariuripariuri sportive 

viewscnt
Articole similare