Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Biletul Zilei 19.06.2018. Finalul primei etape a grupelor de la Mondial

Biletul Zilei 19.06.2018. Finalul primei etape a grupelor de la Mondial

Biletul zilei

Comentarii

Biletul Zilei 19.06.2018. Marţi au loc ultimele meciuri din prima etapă a grupelor de la Cupa Mondială, Columbia - Japonia şi Polonia - Senegal.

Biletul Zilei 19.06.2018

Primul meci al zilei este cel dintre Columbia şi Japonia, două echipe care se bat pentru calificarea în optimile de finală, alături de Polonia. Aceasta este cea mai echilibrată grupă de la Cupa Mondială, toate cele patru naţionale având şanse să meargă mai departe. Japonezii probabil au cele mai mici şanse, iar ghinionul i-a adus în primul duel împotriva celei mai puternice formaţii din grupă. Ne aşteptăm ca naţionala Columbiei să domine această partidă, aşa că pariem pe un succes al sud-americanilor.

Biletul Zilei 19.06.2018

Polonia - Senegal este un duel foarte interesant pentru pariorii români, care cunosc foarte bine naţionala lui Lewandowski, după ce România a fost în grupa preliminară adversara polonezilor. Echipa este foarte matură, iar în atac are jucători foarte valoroşi, aşa că ne aşteptăm să vedem o figură frumoasă la acest Mondial. Senegal are în lot câţiva jucători foarte valoroşi, care pot decide soarta unei partide. Din acest motiv, ne aşteptăm să vedem goluri de ambele părţi în acest duel.

Biletul Zilei 19.06.2018
Columbia - Japonia 1 @ 1.75
Polonia - Senegal Ambele înscriu @ 2.04
Curs final: 3.57

Afla mai multe despre: ponturi pariuripariuribiletul zileicupa mondială 

viewscnt
Articole similare