Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Biletul Zilei 19 februarie 2018. Trei cote interesante din oferta de luni

Biletul Zilei 19 februarie 2018. Trei cote interesante din oferta de luni

Biletul zilei

Comentarii

Biletul Zilei 19 februarie 2018. Trei cote îţi propunem la tichetul de siguranţă de luni, din România, Italia şi Portugalia. Mizăm doar pe jocuri bune ale favoritelor.

Biletul Zilei 19 februarie 2018. Lazio traversează o perioadă de coşmar, cu patru înfrângeri consecutive în toate competiţiile, dintre care ultima cu FCSB, în prima manşă din Europa League. Italienii au şansa de a-şi reveni astăzi. Întâlnesc modesta Verona pe teren propriu, iar cota pentru victoria capitolinilor a scăzut semnificativ. Lazio este cea mai ofensivă echipă din Serie A, jucând decent chiar şi în partida cu FCSB, chiar dacă nu a înscris. Băieţii lui Simone Inzaghi şi-au creat ocazii mari de gol, semn că problema este una doar la nivel mental.

Biletul Zilei 19 februarie 2018. Botoşani a slăbit serios ritmul în 2018 şi are şanse mari să rateze play-off-ul. Ca să rămână în cărţi, nu trebuie să piardă astăzi la Ovidiu. Totuşi, Viitorul joacă bine şi se luptă la rândul său pentru un loc în primele şase. Nu mergem pe o variantă de 1 solist, ci alegem varianta de siguranţă, 1X, la o cotă de 1.20.

Biletul Zilei 19 februarie 2018. În fine, cel de-al treilea meci de pe biletul nostru vine din campionatul Portugaliei, acolo unde Sporting o înfruntă pe Tondela. Trupa din Lisabona se luptă pentru titlu, astfel că nu-şi permită paşi greşiţi cu un adversar de asemenea calibru. 

Biletul Zilei 19 februarie 2018
Lazio - Verona 1 @ 1.20
Viitorul - Botoşani 1X @ 1.20
Tondela - Sporting 2 @ 1.40
Curs final: 2.00

Afla mai multe despre: biletul zileiponturi pariuriviitorullazio 

viewscnt
Articole similare