Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Biletul Zilei 30.07.2018. Facem bani cu meciurile de luni din fotbal

Biletul Zilei 30.07.2018. Facem bani cu meciurile de luni din fotbal

Biletul zilei

Comentarii

Biletul Zilei 30.07.2018. Ziua de luni ne oferă câteva partide din care se poate face profit şi care pot aduce o sumă frumoasă în conturile de pariuri.

Biletul Zilei 30.07.2018

Primul meci de pe bilet este din Cehia şi le pune faţă în faţă pe Plzen şi Slovan Liberec. Gazdele sunt campioanele de anul trecut, iar în acest sezon au început în forţă, cu o victorie. Acum întâlnesc o echipă accesibilă, pe care în mod normal o pot învinge fără mari probleme, aşa că recomandăm să pariaţi fără emoţii pe victoria gazdelor, la o cotă foarte bună pentru acest meci, 1.36.

Continuăm biletul cu jocul dintre FC Voluntari şi Gaz Metan. Duelul se anunţă foarte echilibrat, aşa că ne aşteptăm să vedem goluri de ambele părţi, însă recomandăm să evitaţi pariurile pe solişti. Din acest motiv, pronosticul nostru pentru acest duel este pe goluri, de preferat ambele înscriu.

Mii de pariuri şi sute de transmisiuni live sunt pe betano.com. Deschide şi tu un cont chiar astăzi!

Biletul Zilei 30.07.2018

Ultimul meci de pe biletul zilei le pune faţă în faţă pe Concordia şi Viitorul, în a doua rundă din campionatul României. Viitorul a fost învinsă surprinzător în prima rundă, aşa că acum ne aşteptăm să vedem un meci mult mai bun făcut de elevii lui Gheorghe Hagi. Din acest motiv, recomandăm să pariaţi pe un succes al oaspeţilor în acest duel.

Biletul Zilei 30.07.2018
Plzen - Slovan 1 @ 1.36
FC Voluntari - Gaz Metan Ambele înscriu @ 1.88
Concordia - Viitorul 2 @ 2.10
Curs final: 5.36

Afla mai multe despre: ponturi pariuripariurifotbalbiletul zilei 

viewscnt
Articole similare