Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Biletul Zilei AZI 16 august 2023. Pariuri din Cupă şi Conference League

Biletul Zilei AZI 16 august 2023. Pariuri din Cupă şi Conference League

Pariuri sportive

Comentarii

Biletul Zilei de miecuri, 16 august, este compus din două evenimente în care sunt implicate echipe din România. Concret, primul meci de pe bilet este deplasarea campioanei Farul Costanţa în Estonia, unde va disputa returul contra lui Flora Tallinn, precum şi duelul din Cupa României dintre Dunărea Călăraşi şi CSA Steaua Bucureşti.

Biletul Zilei AZI 16 august 2023

Bonusuri fără depunere la Superbet pe toată durata lunii August prin site-ul lui Andrei Dumitru. Începem cu partida retur dintre Flora Tallinn şi Farul Constanţa, un meci extrem de important pentru fotbalul românesc, deoarece poate aduce calificarea echipei campioane în play-off-ul Europa Conference League. Farul a arătat mult mai bine în partida tur cu campioana Estoniei, în comparaţie cu meciurile cu Urartu, unde a avut mari emoţii în privinţa calificării. Scorul din partida tur permite echipei antrenate de Gică Hagi să nu aibă atât de multe emoţii, iar anumiţi jucători ce au avut un număr mai mic de minute în startul stagiunii pot să primească o şansă din partea „Regelui”. Ne aşteptăm la un retur cu goluri, iar un pariu ce poate fi încercat pentru partida Flora Tallinn – Farul Constanţa este „Peste 1.5 goluri”, care are cota 1.39.

Biletul Zilei AZI 16 august 2023

Andrei Dumitru îţi pune la dispoziţie alte pronosticuri pe site-ul său. Continuăm cu un meci din cadrul semifinalelor pentru accederea în grupele Cupei României, pe care îl vor disputa Dunărea Călăraşi şi CSA Steaua Bucureşti. Dunărea Călăraşi a ajuns în eşalonul al treilea din România, după ce investiţiile administraţiei locale au devenit din ce în ce mai mici. După ce au evitat retrogradarea la finalul stagiunii anterioare, călăreşenii îşi propun revenirea în Liga a doua, însă drumul este lung. Dunărea a trecut în fazele precedente ale Cupei României de Înainte Modelu, o formaţie din judeţ, scor 4-1, respectiv de Gloria Băneasa, scor 3-4. Steaua rămâne cu veşnica problemă a promovării, care pare că nu are rezolvare. Un parcurs cât mai lung ar oferi un motiv fanilor să fie cât mai aproape de echipă în următoarea perioadă, aşa că victoria în meciul de astăzi este necesară. Pariem pe victoria oaspeţilor, pentru care primim cota 1.57, foarte bună în condiţiile date, mai ales că militarii au unul dintre cele mai valoroase loturi la nivelul ligii secunde.   

Biletul Zilei 16 august 2023

Flora Talinn – Farul Constanţa – Peste 1.5 goluri @ 1.39
Dunărea Călăraşi – CSA Steaua Bucureşti – 2 @ 1.57        
Curs final: 2.18

Afla mai multe despre: biletul zileiponturi pariuriponturi fotbal 

viewscnt
Articole similare