Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Biletul Zilei AZI 22 septembrie 2023. Din Superliga vin banii

Biletul Zilei AZI 22 septembrie 2023. Din Superliga vin banii

Pariuri sportive

Comentarii

Biletul Zilei de vineri este compus din două meciuri din noua etapă din Superliga, pentru care avem o cotă totală de 2.01. Partidele alese sunt cele dintre Dinamo Bucureşti şi Farul Constanţa, respectiv FC U Craiova 1948 versus Oţelul Galaţi.

Biletul Zilei AZI 22 septembrie 2023

Bonus la inregistrare la Betano în luna Septembrie pentru clienţii noi care intră pe site-ul lui Andrei Dumitru. Deschidem biletul cu partida dintre Dinamo şi Farul, un meci extrem de important pentru ambele echipe, care au suferit înfrângeri în ultimele etape de campionat. Dinamo a rezolvat problema stadionului pentru partida cu constănţenii, urmând să dispute tot pe Arcul de Triumf partidele de pe teren propriu. După eşecurile cu Rapid (4-0) şi FC U Craiova 1948 (0-1), Dinamo a rămas cu numai 8 puncte după primele 9 etape disputate, dar la numai un punct distanţă de Farul, care are un meci mai puţin disputat. Campioana României are un singur succes în ultimele şase etape de campionat, iar forma precară poate influenţa chiar şi prezenţa în play-off a grupării de la malul mării. Dinamo are şi presiunea fanilor pe umeri, iar un rezultat bun cu Farul ar linişti pentru ceva timp apele în jurul echipei din capitală. Farul nu traversează cea mai bună formă, iar pariul pe care l-am ales, „Dinamo Bucureşti Peste 0.5 goluri”, are cota 1.47.

Biletul Zilei AZI 22 septembrie 2023

Andrei Dumitru este un tipster profesionist care oferă multe pronosticuri din fotbal în fiecare zi. Continuăm cu confruntarea dintre dintre FC U Craiova 1948 şi Oţelul Galaţi, un meci ce se anunţă mult mai echilibrat decât primul. FC U Craiova a trecut rapid peste perioada nefastă, pe parcursul căreia a pierdut cu Petrolul Ploieşti (4-3) şi Rapid Bucureşti (3-5), reuşind să se impună în următoarele două etape din Superliga. Victoriile au venit acasă, cu Farul Constanţa, scor 4-0, şi în deplasalea de la Dinamo, scor 0-1. Oţelul rămâne cu un singur eşec în acest debut de sezon, însă fără să fi câştigat vreo partidă în stagiunea curentă de Superliga. Gălăţenii au acumulat 8 puncte până în prezent, în urma a 8 egaluri şi un eşec, în faţa FCSB-ului, scor 0-2. Pentru acest duel am ales pariul „Peste 1.5 goluri”, un pronostic realizabil, mai ales că partidele craiovenilor au fost întotdeauna cu goluri multe, iar cota oferită este 1.37.

Biletul Zilei 22 septembrie 2023

Dinamo Bucureşti – Farul Constanţa – Dinamo Bucureşti Peste 0.5 goluri @ 1.47
FC U Craiova 1948 – FC Oţelul Galaţi – Peste 1.5 goluri @ 1.37        
Curs final: 2.01

 

Afla mai multe despre: biletul zileiponturi pariuriponturi fotbal 

viewscnt
Articole similare