Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Biletul Zilei AZI 29 mai 2023. Alegem partidele ideale pentru un bilet câştigător

Biletul Zilei AZI 29 mai 2023. Alegem partidele ideale pentru un bilet câştigător

Pariuri sportive

Comentarii

Începem săptămâna cu un bilet interesant, care este compus din două partide din Anglia şi Danemarca. Finala play-off-ului de promovare din League One se va disputa pe Wembley, iar Barnsley şi Sheffield Wednesday au şansa de a promova în Championship. Lupta pentru titlu în Danemarca este strânsă, iar derby-ul Viborg – FC Copenhaga poate relansa cursa pentru campionat cu numai o etapă rămasă de disputat.

Biletul Zilei AZI 29 mai 2023

Bonus fără depunere la Superbet pentru clienţii noi dacă accesezi site-ul lui Andrei Dumitru. League One a avut un sezon încins, iar play-off-ul de promovare a fost la fel de spectaculos. Barnsley a terminat pe locul 4 în această stagiune de League One, în care a acumulat 86 de puncte (V26, E8, Î12). „The Tykes” au retrogradat la finalul sezonului precedent de Championship, iar acum are şansa de a reveni după numai un sezon în al treilea eşalon din Anglia. Barnsley a trecut de Bolton în semifinalele play-off-ului (2-1), iar Sheffield Wednesday va fi cel mai greu adversar posibil. Concret, formaţia din Sheffield a avut o dublă de senzaţie cu Peterborough. Peterborough a câştigat turul cu 4-0, iar speranţele pentru returul de la Sheffield nu erau foarte mari. Totuşi, „bufniţele” au realizat o revenire extraordinară şi au câştigat returul cu 6-1.

Sheffield Wednesday a ratat promovarea directă la limită, finalizând sezonul la numai două puncte distanţă de Ipswich. Ambele întâlniri directe dintre cele două echipe au fost câştigat de Barnsley, însă casele de pariuri o dau favorită pe Sheffield. Noi vom miza pe un pariu pe goluri, „Peste 1.5 goluri”, chiar dacă urmează o partidă cu miză. Defensiva lui Barsnley nu a arătat foarte bine în ultimele jocuri, reuşind să termine un singur meci din ultimele cinci oficiale fără gol, returul cu Bolton (1-0).

Derby pentru titlu în Danemarca

Vezi alte ponturi pariuri pe site-ul lui Andrei Dumitru. Viborg – FC Copenhaga este duelul etapei din play-off-ul din Danemarca, un duel ce poate schimba soarta luptei pentru titlu. Viborg ocupă locul 3, are 50 de puncte acumulate şi s-a apropiat de primele două clasate, Nordsjaelland şi FC Copenhaga în urma rezultatelor pozitive din etapele precedente. Viborg, care are un singur titlu de campioană în Danemarca, obţinut în anul 2000, are în faţă un meci crucial pentru răsturnarea situaţiei din campionatul danez, contra liderului FC Copenhaga, care are un avans de patru puncte înaintea duelului din această etapă. „Leii” au revenit cu două victorii în ultimele două etape de campionat, după ce au pierdut derby-ul cu Nordsjaelland (3-2) şi partida cu Brondby de acum patru etape (0-1). La capitolul victorii FC Copenhaga domină în acest sezon, două la număr, una în partida tur din play-off, scor 2-1, iar meciurile din sezonul regular au fost câştigate de către fiecare echipă pe teren propriu. Golurile nu au lipsit, ambele echipe reuşind să marcheze în partidele menţionate, cu o medie de cel puţin trei goluri marcate pe joc. Propunem pariul „Ambele echipe marchează sau Peste 2.5 goluri”, un pronostic care are şanse mari de reuşită într-un asemenea duel, în care ambele echipe sunt nevoite să câştige, aşa că golurile nu ar trebui să lipsească.

Biletul Zilei 29 mai 2023

Barnsley – Sheffield Wednesday – Peste 1.5 goluri @ 1.37
Viborg – FC Copenhaga – Ambele echipe marchează sau Peste 2.5 goluri @ 1.42              
Curs final: 1.94

 

Afla mai multe despre: biletul zileiponturi fotbalponturi pariuri 

viewscnt
Articole similare