Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Biletul Zilei din 16 noiembrie 2021

Biletul Zilei din 16 noiembrie 2021

Ponturi pariuri

Comentarii

Marţi, 16 noiembrie, se joacă ultimele meciuri din preliminariile pentru Cupa Mondială din 2022. Am ales cele mai interesante două meciuri pentru un bilet care sperăm să ne dubleze banii.

Deschidem biletul cu partida dintre Olanda şi Norvegia, programată de la ora 21.45, ora României. Olandezii se pot califica şi cu un egal, dar cel mai probabil vor forţa să câştige partida şi să termine pe primul loc fără emoţii legate de alte rezultate, mai ales după ce au văzut ce a păţit Portugalia, care a tras de un egal şi a ajuns în play-off în ultimul minut al meciului cu Serbia. Din acest motiv, ne aşteptăm să vedem un meci câştigat de gazde, cota pentru acest pronostic fiind 1.50.

Pe site-ul meu gasesti intotdeauna gratuit cele mai tari pronosticuri la pariuri sportive, fiecare dintre ele fiind analizate temeinic.

Biletul Zilei din 16 noiembrie 2021

Continuăm cu meciul dintre Finlanda şi Franţa, unde ne aşteptăm să vedem un duel interesant, pe care Franţa îl începe din postura de câştigătoare a grupei, aşa că nu intră foarte motivată pe teren.

Lista tuturor cotelor pe care le puteti incerca la pariuri online astazi in Liga Campionilor o aveti disponibila pe andrei-dumitru.

Biletul Zilei din 16 noiembrie 2021

De partea cealaltă, Finlanda are nevoie de puncte pentru a se asigura că rămâne pe locul doi în clasament, care asigură prezenţa în play-off. Din acest motiv, ne aşteptăm să vedem gazdele foarte motivate pe teren, aşa că pariem cu încredere pe minimum două goluri în meci, la cota 1.33

Biletul Zilei 16.11.2021

  • Olanda – Norvegia 1 @ 1.50
  • Finlanda – Franţa Peste 1,5 goluri @ 1.33
  • Curs final: 1.99

Afla mai multe despre: biletul zilei 

viewscnt
Articole similare