Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Biletul Zilei din 4 octombrie 2021. Meciuri puţine, dar bune

Biletul Zilei din 4 octombrie 2021. Meciuri puţine, dar bune

Biletul zilei

Comentarii

După un weekend plin de surprize, în care foarte multe bilete au fost distruse de favorite, azi începem o săptămână mai liniştită, cu puţine partide, fiind pauză pentru duelurile internaţionale.

Unul dintre puţinele meciuri din ofertă este cel dintre Academica Clinceni şi FC Botoşani. Gazdele sunt pe ultimul loc în clasament, cu doar două puncte obţinute în 10 partide! Au obţinut două egaluri şi sunt printre favoritele la retrogradare. Forma este foarte proastă, cu trei înfrângeri în ultimele trei partide disputate. De partea cealaltă, FC Botoşani are şansa să urce pe locul doi iar, fiind la egalitate de puncte cu FCSB, dar cu un meci mai puţin disputat. Moldovenii au două victorii şi două egaluri în ultimele patru meciuri şi acum ne aştepăm să obţină iar o victorie. Fiind vorba despre un duel cu ultima clasată, pariem fără emoţii 2 solist la cota 2.00!

Cele mai bune cote de la case de pariuri online găsiţi pe site-ul nostru, unde experţii vă întâmpină cu cele mai bune oferte.

Biletul Zilei din 4 octombrie 2021. Meciuri puţine, dar bune

Un alt duel care nu trebuie să lipsească de pe biletele de luni este cel dintre Girona şi Almeria, din LaLiga 2. După şapte meciuri, gazdele sunt clasate pe locul 18 în clasament, cu doar două victorii şi două egaluri în primele şapte partide. De partea cealaltă, oaspeţii sunt pe locul trei, cu cinci victorii şi două înfrângeri, la doar două puncte de lider. Dacă obţine o victorie astăzi, Almeria trece pe primul loc în clasament.

Cele mai bune bilete pariuri de pe piaţă le găsiţi în articolele gândite şi pregătite special de experţii noştri cu ani de experienţă în spate.

Biletul Zilei din 4 octombrie 2021. Meciuri puţine, dar bune

Girona este în revenire de formă, cu patru puncte obţinute în ultimele două partide, dar cu toate acestea ne aşteptăm să vedem un meci dominat de oaspeţi. Aceştia au trei victorii în ultimele patru meciuri şi vor face tot posibilul să urce până pe primul loc în clasament. Mai mult, Almeria are de luat şi o revanşă după play-off-ul din vară, când Girona s-a impus cu 3-0 acasă şi a făcut 0-0 în deplasare. Aşadar, pariem curajos pe 2 solist la cota 2.70.

Biletul Zilei 4 octombrie 2021

  • Academica Clinceni – FC Botoşani 2 @ 2.00
  • Girona – Almeria 2 @ 2.70
  • Curs final: 5.40

Afla mai multe despre: biletul zilei 

viewscnt
Articole similare