Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bill Gates avertizează că ar putea urma cea mai grea perioadă din pandemie: ”Din păcate, următoarele 4-6 luni ar putea fi cele mai grele”

Bill Gates avertizează că ar putea urma cea mai grea perioadă din pandemie: ”Din păcate, următoarele 4-6 luni ar putea fi cele mai grele”

Diverse

Comentarii

Miliardarul Bill Gates, cel care în 2015 a prevestit pandemia de coronavirus, spune că următoarele luni ar putea fi catastrofale, cu un număr mult mai mare provocare de decese, din cauza virusului COVID-19.

Fondatorul Microsoft a devenit un adevărat oracol. În 2015, Bill Gates susţinea că omenirea nu va fi zguduită de un război care va face mii de victime, ci de un virus. Previziunea a prins contur cinci ani mai târziu, cânt a apărut pandemia de coronavirus.

Acum, miliardarul Bill Gates vine cu un nou avertisment. Omul de afaceri american susţine că trebuie să ne pregătim de ceea ce ar putea fi cea mai dură perioadă din această pandemie:

”Din păcate, următoarele 4-6 luni ar putea fi cele mai rele din pandemie. Prognoza Institului de Evaluare a Sănătăţii (n.r. din SUA) arată că vor fi mai mult de 200.000 de decese. Dacă am respecta regulile în ceea ce priveşte purtarea măştilor şi păstrarea distanţării sociale, am putea evita un mare procent din aceste decese”, a spus Bill Gates pentru CNN, citat de Marca.com. 

În cadrul acestui interviu, Bill Gates - unul dintre cei mai mari filantropi - a anunţat că va dona încă 250 de milioane de dolari, prin fundaţia Gates, bani care vor merge pentru ”cercetarea, dezvoltarea şi livrarea echitabile a vaccinului împotriva coronavirusului”.

Afla mai multe despre: bill gates 

viewscnt
Articole similare