Experiențe împreună.
You are here:

Bill Gates s-a enervat şi a izbucnit după ce a fost acuzat că implantează cipuri. Ce a declarat miliardarul american

Bill Gates s-a enervat şi a izbucnit după ce a fost acuzat că implantează cipuri. Ce a declarat miliardarul american

Diverse

Comentarii

Bill Gates a izbucnit după ce a tot fost pus în centrul unor teorii ale conspiraţiei, care susţin că el ar fi declanşat pandemia de coronavirus. Este pentru prima dată când miliardarul american vorbeşte despre aceste discuţii prezente mai ales în mediul online.

Odată cu declanşarea pandemiei de coronavirus, Bill Gates, unul dintre cei mai mari filantropi, a fost actor principal în apropate toate conspiraţiile apărute. Miliardarul în vârstă de 65 de ani a izbucnit în cele din urmă şi acuză aceste teorii care fac înconjurul lumii.

Bill Gates a izbucnit din cauza teoriilor conspiraţioniste: ”Nu mi-am imaginat niciodată aşa ceva”

Pe tot Mapamondul circul teorii potrivit cărora Bill Gates este în centrul pandemiei de coronavirus. Fondatorul Microsoft a fost acuzat că este direct interesat de răspândirea virusului, deoarece vrea să producă bani din vaccinurile care ar opri pandemia. Această teorie a luat amploare după ce Bill Gates a donat sume importante de bani pentru dezvoltarea unui vaccin împotriva noului coronavirus.

O altă teorie a conspiraţiei susţine că Bill Gates face parte dintr-un grup secret care controlează toată lumea şi care este interesat să reducă populaţia.

De asemenea, miliardarul american a fost acuzat că vrea să implanteze cipuri în populaţia care se vaccinează, cu scopul de a-i controla cu ajutorul tehnologicie 5G.

Bill Gates a izbucnit şi a condamnat aceste zvonuri care circulă, despre care spune că sunt cu adevărat dăunătoare pentru binele omenirii:

”Pandemia a generat un nivel de dezbateri şi teorii ale conspiraţiei pe care nu mi le-aş fi putut imagina niciodată. Doctorul Fauci (n.r. directorul Institutuli de Alergii şi Boli Infecţioase din SUA şi consilier medical al lui Joe Biden) şi cu mine suntem în mijlocul unor teoreii care sugerează că, în loc să încercăm să salvăm vieţi, facem contrariul; sau că, în loc să donăm bani, căutăm să facem afaceri.

Problema devine foarte gravă dacă îi faci pe oameni să creadă că purtarea unei măşti sau vaccinarea nu sunt importante [...] Ceea ce nu am anticipat este modul în care canalele digitale favorizează milioane de mesaje trimise pe acest subiect, în fiecare zi. Sper că aceste lucruri vor înceta”, a declarat Bill Gates, citat de Marca.com.

viewscnt
Articole similare
Unde e trofeul de aur roz? Ion Tiriac s-a "zgarcit" anul acesta FOTO