Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Bine că a putut mingea să sară” Burcă, fericit că partida de la Botoşani s-a putut juca: ”Sper să rămânem cu picioarele pe pământ!”

”Bine că a putut mingea să sară” Burcă, fericit că partida de la Botoşani s-a putut juca: ”Sper să rămânem cu picioarele pe pământ!”

CFR Cluj

Comentarii

Formaţia CFR Cluj a învins, sâmbătă seară, în deplasare, cu scorul de 2-0, echipa FC Botoşani, într-un meci din etapa a patra a play-off-ului Ligii I.

Andrei Burcă a vorbit la finalul partidei despre meciul câştigat de echipa sa la Botoşani. El s-a declarat fericit că partida s-a putut disputa în cele din urmă: ”Cel mai important e că am câştigat. Asta ne-am dorit de ieri, de când am plecat de la Cluj. Ştiam că sunt vitale cele 3 puncte, am văzut şi meciul Craiovei, au pus presiune pe noi, au venit la 4 puncte de noi şi era foarte important să câştigăm acest meci, pentru a păstra o distanţă. Bine că a putut mingea să sară. Într-adevăr, terenul nu ne-a ajutat nici pe noi, nici pe ei, dar cred că ne-am adaptat bine”

La CFR Cluj a jucat titular între buturi un debutant de 17 ani. Portarul Otto Hindrich s-a descurcat bine şi a avut chiar o intervenţie salvatoare: ”Îl ştim de la antrenamente, din cantonamente, când am jucat meciuri amicale. Este un copil de viitor, un portar talentat şi mă bucur că azi a avut doar o intervenţie şi a fost pe minge la acea fază” a spus Burcă.

Pentru CFR Cluj urmează meciul cu U Craiova: Noi trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ, ştim că duminică dne aşteaptă un meci dificil, contra celor de la Craiova. Probabil o să vină şi ei cu ultima şansă, cum a fost şi FCSB cu noi şi încă sunt multe puncte în joc. Noi trebuie să fim conştienţi de acest lucru şi să menţinem motoarele turatea subliniat Burcă, fotbalist care a evoluat la FC Botoşani şi care are în continuare cuvinte de laudă pentru fosta sa formaţie: ”FC Botoşani are un sezon bun. Este o echipă bună care va pune probleme şi de acum încolo altor echipe” a mai spus Burcă, la finalul partidei.

Afla mai multe despre: andrei burcăcfr cluj 

viewscnt
Articole similare