Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bogdan Andone, disperat după Alashkert - FCSB 0-3: ”Avem nevoie de jucători în acele poziţii” Cum explică schimbarea lui Hora

Bogdan Andone, disperat după Alashkert - FCSB 0-3: ”Avem nevoie de jucători în acele poziţii” Cum explică schimbarea lui Hora

FCSB

Comentarii

FCSB a câştigat cu 3-0 meciul cu Alashkert, dar prestaţia roş-albaştrilor a fost una dezamăgitoare. La finalul confruntării din Armenia, Bogdan Andone a analizat prestaţia elevilor săi.

Am întâlnit un adversar agresiv, a fost o partidă dificilă, cel puţin cât au rezistat fizic. Fotbalul e fotbal, nu se ştie niciodată, vom pregăti bine returul, va porni de la 0-0, vom juca să câştigăm, nu ţinem cont de rezultatul din seara asta.

Nu putem vorbi de oboseală în prima repriză, am dominat jocul ca posesie, dar e fotbal, sunt momente şi momente, important e că am rămas concentraţi şi cu răbdare am putut marca.

De Nooijer e un jucător de valoare, exact pe stilul pe care vrem să-l jucăm, ştie sistemul 4-3-3 de la Viitor, un jucător ofensiv, un jucător care cu siguranţă ne va ajuta foarte mult. Eu sper mâine sa vină, acum rămâne de văzut. Avem nevoie pe ambele părţi de jucători care să ştie foarte bine poziţia, deli Filip şi Popescu au avut o evoluţie bună”, a spus Andone, la Pro X.

Afla mai multe despre: bogdan andonefc 

viewscnt
Articole similare