Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bogdan Andone: ”Rezultatul este senzaţional!” Antrenorul Astrei se declară obosit: ”Am adunat multe nopţi nedormite!”

Bogdan Andone: ”Rezultatul este senzaţional!” Antrenorul Astrei se declară obosit: ”Am adunat multe nopţi nedormite!”

Astra Giurgiu

Comentarii

CFR Cluj a terminat la egalitate, scor 2-2 (2-1), meciul disputat, duminică, în deplasare, cu Astra Giurgiu, în etapa a VI-a a play-off-ului Ligii I.

Clujenii au condus cu 2-0 şi, în urma egalului, au pierdut locul I în clasament, în favoarea formaţiei CS Universitatea Craiova, formaţie care devine acum favorită la titlul de campioană a României.

”La 0-2 am început să jucăm la fel ca în partida cu FCSB. În partea a doua am avut forţa şi tăria să le punem probleme şi să facem un meci bun. Este un rezultat senzaţional în condiţiile date, fiecare punct pe care îl adunăm este un lucru extraordinar.

Jos pălăria pentru ei, pentru caracterul pe care îl au. Chiar dacă pierdeam astăzi, nu aveam ce să le rezolvăm. Când nu ai niciun obiectiv sportiv, nu e simplu deloc. Joacă din plăcere, toată partea noastră din atac erau jucători de atac, de fantezie.

Nu mai puteam să schimb nimic la 2-0, de aceea le-am transmis să joace în continuare la fel. Misiunea mea este grea şi chiar le spuneam secunzilor că am ajuns într-un stadiu de oboseală...nopţi nedormite, oboseală. Mă bucur pentru băieţi şi sper să-şi îndeplinească obiectivele personale şi obiectivele echipei. Mie îmi place să antrenez şi să muncesc” a spus Bogdan Andone, la finalul remizei cu CFR Cluj

Afla mai multe despre: bogdan andone 

viewscnt
Articole similare