Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bogdan Burcea, prima reacţie după primul meci al naţionalei României de handbal la Euro 2020: "Cu mai mult noroc rezultatul era mai bun"

Bogdan Burcea, prima reacţie după primul meci al naţionalei României de handbal la Euro 2020: "Cu mai mult noroc rezultatul era mai bun"

Handbal

Comentarii

Selecţionerul naţionalei României de handbal feminin, Bogdan Burcea, este recunoscător pentru cum au jucat fetele împotriva Germaniei, la Euro 2020.

Declaraţiile lui Burcea după primul meci al României la Euro 2020

Primul meci al României la Euro 2020, s-a terminat cu scorul de 19-22 şi au fost înfrânte de Germania. Cu toate acestea Burcea, care a debutat ca antrenor pe banca tehnică a naţionalei, a fost recunoscător pentru modul în care elevele sale au tratat meciul.

"Sunt recunoscător fetelor pentru modul cum au luptat în acest joc până la final. Cu mai mult noroc în anumite în momente, rezultatul ar fi putut fi mai bun pentru noi. Dar în acest moment, Germania este echipa mai bună şi a meritat să câştige", a spus Burcea, conform ProSport.

Bogdan Burcea este antrenorul naţionalei de handbal feminin a României, de aproape un an, doar că din cauza perioadei de coronavirus, acesta nu a avut timp pentru a vedea ce pot jucătoarele sale. Cu toate acestea, chiar dacă meciul de la Euro a fost primul în care Bogdan a putut vedea cum performează fetele, antrenorul a încercat să scoată maximul din echipă. Chiar dacă a avut şi două titulare lipsă, pe Laura Moisă şi pe Crina Pintea, Burcea a putut face împreună cu Cristina Neagu şi compania, un joc bun.

Afla mai multe despre: handbal euro 2020 romania 

viewscnt
Articole similare