Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bogdan Chipirliu, primul marcator de pe noua arenă din Ghencea: „Este o senzaţie unică, rămân în istorie!”

Bogdan Chipirliu, primul marcator de pe noua arenă din Ghencea: „Este o senzaţie unică, rămân în istorie!”

Steaua

Comentarii

Bogdan Chipirliu (28 de ani) a înscris primele goluri de pe noua arenă din Ghencea, intrând astfel în istorie, după amicalul dintre Steaua - OFK Belgrad, scor 6-0.

Bogdan Chipirliu, primul marcator de pe noua arenă din Ghencea: „Este o senzaţie unică, rămân în istorie!”

Atacantul a marcat primul gol pe arena din Ghencea în minutul 50, iar la două minute distanţă a făcut dubla! Chipirliu a fost în extaz, iar fanii s-au bucurat extrem de mult de reuşitele lui!

După meci, Chipirliu a vorbit despre cum a trăit partida amicală de pe noua arenă din Ghencea. 

„Este o senzaţie unică, mă bucur foarte mult că am reuşit să marchez primul gol pe acest stadion minunat, cu aceşti suporteri fantastici. Mă bucur că am reuşit să şi câştigăm meciul. O să rămân în istorie, mă bucur foarte mult pentru acest lucru. 

Urmăresc destul de des emisiunile, s-a tot vorbit despre noi, când îi văd pe domnii Ilie Dumitrescu şi Gabi Balint că vorbesc frumos de noi, pot spune că te simţi fotbalist. 

Aceşti suporteri minunaţi iubesc acest club, vin şi când este bine, şi când este rău”

A fost o atmosferă fantastică în acest meci, cred că dacă se puneau în vânzare toate biletele, s-ar fi umplut stadionul. Ştiu că vom juca toate meciurile aici, părerea mea e că vor fi mulţi spectatori şi în timpul campionatului. Aceşti suporteri minunaţi iubesc acest club, vin şi când este bine, şi când este rău. 

Ne pare rău că nu putem promova, dar lucrul acesta nu depindea de noi. Noi vrem să dăm tot ce avem mai bun la fiecare meci, sperăm să câştigăm fiecare meci în parte, să fim sus, asta este important pentru noi şi asta ne dorim”, a declarat Bogdan Chipirliu, autorul unei duble. 

Atacantul şi-a început cariera la Oţelul Galaţi şi a mai evoluat la Dunărea Galaţi, Poiana Câmpina, Poli Timişoara, Daco-Getica şi Astra Giurgiu.

  • 42 de goluri a marcat Chipirliu în toată cariera sa la nivel de Liga I, Liga 2 şi Europa League
Spectacol total făcut de Steaua. Roş-albaştrii s-au distrat cu OFK Belgrad şi s-au impus cu 6-0 la inagurarea stadionului din Ghencea

Afla mai multe despre: steauabogdan chipirliuarena ghencea 

viewscnt
Articole similare