Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bogdan Cosmescu nu-l înţelege pe Dorinel Munteanu: ”Vede mereu alt meci” | EXCLUSIV

Bogdan Cosmescu nu-l înţelege pe Dorinel Munteanu: ”Vede mereu alt meci” | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Oţelul Galaţi a remizat pe terenul lui FC Voluntari, scor 1-1, în meciul de debut al celor două echipe din 2024. Gălăţenii au deschis repede scorul prin lovitura de cap a lui Jonathan Cisse, însă ilofvenii au revenit de la vestiare cu un alt suflu şi au dominat în repriza a doua. La finalul meciului

Bogdan Cosmescu nu este de acord cu nemulţumirea lui Dorinel Munteanu: ”Are cel mai slab lot”

La finalul partidei de la Voluntari, Dorinel Munteanu s-a declarat nemulţumit de numărul mare de puncte pierdute de echipa sa, în partidele în care Oţelul a condus. ”Neamţul” nu a abandonat gândul de a-şi îndeplini obiectivul stabilit la începutul sezonului: intrarea în play-off.

Deşi Oţelul are al treilea cel mai slab cotat lot din Superligă (8.030.000 de euro), gălăţenii au fost o adevărată sperietoare pentru granzi şi le-a împiedicat, rând pe rând, pe Universitatea Craiova, Rapid, CFR şi FCSB.

Invitat în studioul Orange Sport, Bogdan Cosmescu a scos în evidenţă meritele lui Dorinel Munteanu pentru parcursul bun înregistrat în acest sezon de fosta campioană a României, însă nu a înţeles nemulţumirea lui Dorinel Munteanu, având în vedere lotul pe care îl are la dispoziţie.

Silviu Tudor Samuilă:  Sunteţi de acord cu Dorinel Munteanu că au controlat meciul de la un capăt la celălalt?

Bogdan Cosmesu: Eu zic că vede mereu alt meci şi altă echipă. El nu are o echipă valoroasă. Dacă lui i se pare că are un lot valoros... Eu cred că are nişte merite uriaşe, cu nişte jucători care nu spun mare lucru.

Cristi Costache: Ei, uite aici, Bogdane, e ideea cu Vatra Dornei. Vatra Dornei l-a ajutat să îşi fructifice cea mai bună armă a lor: alergătura.

Bogdan Cosmescu: Problema este următoarea. Nu ştiu cât ţine pregătirea de genul ăsta. Pe finalul sezonului trecut, mi s-a părut că au avut începuseră să cam obosească. Au avut câteva meciuri în care nu au mai jucat mare lucru. Mi se pare că are cel mai slab lot.

După 22 de etape, Oţelul ocupă locul 10 în Superligă, cu 27 de puncte.

Ce a declarat Dorinel Munteanu după meciul cu FC Voluntari

”Nu vreau să fiu răutăcios dar este un rezultat mincinos. Noi am avut foarte multe ocazii. Mă bucur pentru băieţi că au făcut o partidă bună. Trebuia să câştigăm jocul, îmi pare rău pentru băieţi pentru că am făcut multe egaluri, am cedat multe puncte...

Acum eram în play-off... Nu ne mulţumim cu atât. Trebuie să fiu inspirat. Cum să trăiesc? Am avut multe ocazii... dar ce să facem asta e situaţia”, a declarat Dorinel Munteanu după meci”, a spus Dorinel Munteanu.

 

Afla mai multe despre: oţelul galaţibogdan cosmescudorinel munteanu 

viewscnt
Articole similare