Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Revenire în Superliga pentru un fost atacant de la Dinamo. Fotbalistul va semna până în vară

Revenire în Superliga pentru un fost atacant de la Dinamo. Fotbalistul va semna până în vară

Superliga

Comentarii

Petrolul Ploieşti s-a impus împotriva celor de la Dinamo în prima partidă a anului 2024, scor 1-0.

"Lupii galbeni" mută pe piaţa transferurilor după succesul cu Dinamo din primul meci oficial al acestui an.

Revenire pentru Christian Irobiso, la Petrolul

Christian Irobiso, atacantul nigerian în vârstă de 30 de ani a fost împrumutat înapoi la Petrolul după câteva luni petrecute la formaţia Al Ula, din Arabia Saudită, anunţă Fanatik.

125.000 de euro au plătit şeicii de la Al Ula pentru fotbalistul Petrolului. Irobiso a jucat şi la Dinamo pe parcursul carierei sale, în 2022 a îmbrăcat tricoul "câinilor roşii".

Nigerianul s-a transfer apoi la Petrolul Ploieşti unde a petrecut ultimul sezon. În sezonul 2022-2023, Irobiso a înscris de şapte ori şi a oferit trei pase decisive în 34 de partide în toate competiţiile, pentru Petrolul.

La Dinamo, Irobiso a jucat opt partide şi a înscris de trei ori. Ploieştenii l-au cedat pe Irobiso în septembrie la Al Ula. Pentru fotbalistul nigerian, Petrolul a încasat 125.000 de euro.

Irobiso a jucat pentru ploieşteni şi în acest sezon de Superliga. A marcat de trei ori în patru partide în acest campionat. Variantele Petrolului în centrul atacului în acest moment sunt Mihai Roman II şi Iustin Răducan.

Petrolul este pe locul opt în Superliga cu 30 de puncte după 22 de etape şi încă speră să-şi asigure un loc în play-off în acest sezon. În următoarea etapă, Petrolul joacă în deplasare la Galaţi, împotriva Oţelului.

Afla mai multe despre: superligachristian irobiso. dinamopetrolul 

viewscnt
Articole similare