Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bogdan Lobonţ are o altă opinie faţă de Cristi Săpunaru despre Rapid - Dinamo: ”În momentul de faţă nu este un derby”

Bogdan Lobonţ are o altă opinie faţă de Cristi Săpunaru despre Rapid - Dinamo: ”În momentul de faţă nu este un derby”

Fotbal intern

Comentarii

În weekend va avea loc duelul Rapid - Dinamo, un duel pe care Bogdan Lobonţ, fost jucător al ambelor tabere, l-a comentat.

Marele meci se va disputa duminică, de la ora 20.30, în prima etapă a play-out-ului Ligii 1. 

În cele două meciuri disputate în timpul sezonului regular, cele două rivale au încheiat de fiecare dată la egalitate, scor 1-1.

Opinia categorică a lui Bogdan Lobonţ despre Rapid - Dinamo: ”În momentul de faţă nu este un derby”

Bogdan Lobonţ, actualul selecioner al României U20, a fost legitimat ca jucător la ambele cluburi şi a analizat acest prim duel din etapa inaugurală a play-out-ului.

Din punctul său de vedere, Rapid - Dinamo nu este un derby adevărat deoarece ambele echipe se confrunţă cu tot felul de probleme. 

Fostul portar al echipei naţionale este de părere că între cele două echipe poate doar atunci când acestea vor reveni în fruntea fotbalului românesc.

Lobonţ a îmbrăcat tricoul Rapidului între august 1997 şi ianuarie 2000, iar la Dinamo a evoluat în trei rânduri: ianuarie - iunie 2002, ianuarie 2007 - august 2009 şi august 2009 - iunie 2010.

”O parte din istoria mea e în Giuleşti cu toate că e totul schimbat, dar acolo am făcut primii paşi în fotbalul de înaltă categorie.

E în play out... Azi nu este un derby ţinând cont că ambele echipe joacă campionatul de play-out, dar răspunsul meu e valabil pentru azi. În viitor, dacă cele două echipe reuşesc să urce în sezonul următor şi să se întoarcă acolo unde le este locul, putem să vorbim din nou despre un derby Rapid - Dinamo şi oricare alt derby.

Ne e uşor să spunem Rapid - Dinamo derby, Rapid - FCSB derby etc. pentru că aşa am crescut cu toţii şi ne e mai dificil să acceptăm că în momentul de faţă nu este un derby”, a declarat Bogdan Lobonţ, la o acţiune întreprinsă de FRF.

Spre deosebire de Lobonţ, Cristi Săpunaru a avut o altă părere despre meciul Rapid - Dinamo: ”Dacă nici Rapid - Dinamo nu mai e derby, atunci ce e derby?”.

Afla mai multe despre: lobontrapiddinamo 

viewscnt
Articole similare