Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adi Mutu, faţă în faţă cu fosta echipă în primul meci din play-out! Ce spune înaintea duelului cu Dinamo: ”Suntem Rapid, e un derby de mare importanţă”

Adi Mutu, faţă în faţă cu fosta echipă în primul meci din play-out! Ce spune înaintea duelului cu Dinamo: ”Suntem Rapid, e un derby de mare importanţă”galerie foto

Rapid

Comentarii

În prima etapă din play-out, Rapid va primi vizita lui Dinamo, la Mioveni.

Prima etapă din play-out oferă un derby între două dintre marile echipe ale României, Rapid şi Dinamo, care se vor duela la Mioveni.

Adi Mutu îşi va înfrunta fosta echipa la doar al doilea meci pe banca Rapidului, reuşind să îl câştige pe primul, scor 1-0, împotriva Academicii Clinceni.

Dinamo trece prin cel mai modest sezon din istoria sa, însă formaţia giuleşteană nu a reuşit să îi învină pe ”câini” în niciuna dintre precedentele confruntări din acest sezon.

Cele două rivale au remizat atât în turul sezonului regular, cât şi în retur, însă Rapid este din nou favorită înaintea duelului.

În cadrul conferinţei de presă de dinaintea meciului, Adi Mutu a vorbit despre importanţa derby-ului dintre cele două.

Adi Mutu, faţă în faţă cu fosta echipă în primul meci din play-out

"E un derby, un meci important, atât pentru noi, cât şi pentru ei. Întâlnim o echipă care se află într-o zonă periculoasă, un antrenor nou. Trebuie să fim foarte atenţi.

Văzând ce s-a întâmplat acum două săptămâni, trebuie să fim foarte concentraţi şi să dăm 100% pe teren.

Sperăm ca următorul meci acasă să-l jucăm aici (n.r. - pe stadionul Giuleşti). O să fim departe de casă, dar tot campionatul s-a întâmplat lucrul ăsta, suntem obişnuiţi. Sper să nu ningă.

Bineînţeles, această schimbare de antrenor de la Dinamo le va da jucătorilor o motivaţie în plus. Dar suntem Rapid, e un derby, meciul e de o importanţă foarte mare.

Sunt opt zile de când sunt la echipă, am avut timp să lucrăm săptămâna asta. Băieţii au inteligenţă tactică şi răspund bine", a declarat Adrian Mutu.

”Briliantul” a evoluat în Ştefan cel Mare doar un an, în urma plecării de la FC Argeş, între ianuarie 1999 şi ianuarie 2000.

După ce îl achiziţionase de la Piteşti în schimbul sumei de 600.000 de euro, Dinamo a reuşit să îl vândă pe Mutu lui Inter pentru 6,5 milioane de euro.

”Briliantul” a fost şi preşedintele lui Dinamo, în perioada ovtombrie 2016 - octombrie 2017.

Afla mai multe despre: adi mutu 

viewscnt
Articole similare