Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bogdan Mara: ”Am reuşit să rezolvăm o mare parte dintre problemele financiare. Ieri s-au plătit două salarii”

Bogdan Mara: ”Am reuşit să rezolvăm o mare parte dintre problemele financiare. Ieri s-au plătit două salarii”

Astra Giurgiu

Comentarii

Bogdan Mara, oficial al clubului Astra Giurgiu, a declarat, miercuri seară, că gruparea a reuşit să rezolve o mare parte a problemelor financiare.

Astra a trecut de Petrolul şi s-a calificat în semifinalele Cupei României. După meci, oficialul giurgiuvenilor, Bogdan Mara a vorbit despre situaţia financiară a clubului, dar şi despre implementarea VAR în fotbalul românesc:

”Îi felicit pe jucători pentru toate lucrurile pe care le-au făcut în ultima perioadă, pentru că au fost perioade grele pentru noi, dar aşa cum le-am promis noi conducere am reuşit să rezolvăm o mare parte din problemele financiare care au fost la Astra. Ieri li s-au plătit jucătorilor două salarii, angajaţilor.

Mulţi poate nu ne dădeau multe şanse de a supravieţui, dar problemele care s-au întâmplat la echipă ne-au făcut să ne strângem mult mai mult. Vor fi plătite şi impozitele la stat, la fisc, pentru a obţine licenţa atât pentru UEFA cât şi pentru Liga I. Lucrurile din acest punct de vedere merg foarte bine.

E nevoie de VAR, eu personal cred că trebuie să ne aliniem fotbalului actual şi mondial. Fotbalul românesc este sărac, multe echipe trăiesc doar din banii din drepturile TV. Eu cred că trebuie găsite alte resurse. Nu cred că în alte ţări plătesc cluburile VAR” a spus Bogdan Mara.

Formaţia Astra Giurgiu s-a calificat, miercuri seară, în semifinalele Cupei României, trecând în sferturile de finală de echipa Petrolul Ploieşti, scor 3-0.

Afla mai multe despre: bogdan mara 

viewscnt
Articole similare