Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bogdan Mitrea a răsuflat uşurat după victoria cu Dinamo: "Am spart gheaţa. Erau 12 meciuri fără victorie"

Bogdan Mitrea a răsuflat uşurat după victoria cu Dinamo: "Am spart gheaţa. Erau 12 meciuri fără victorie"

Sepsi Sf. Gheorghe

Comentarii

Sepşi Sf. Gheorghe a spart gheaţa şi s-a impus pe teren propriu cu 4-1 în faţa echipei Dinamo.

Bogdan Mitrea a răsuflat uşurat după victoria cu Dinamo: "Am spart gheaţa. Erau 12 meciuri fără victorie"

Sepsi a câştigat prima partidă cu Cristiano Bergodi pe bancă. De asemenea, a fost primul succes după 12 meciuri fără victorie! O serie impresionantă pentru echipa din Sf. Gheorghe.

Jucătorii lui Sepsi se felicită pentru cele trei puncte şi s-au arătat extrem de bucuroşi după meci.

Bogdan Mitrea a marcat golul de 3-1 in meciul de azi şi a mărturisit după meci: "Cum sună atâtea luni fără victorie... Ne bucurăm, aşteptam de mult o victorie in campionat, mă bucur că a venit şi pe teren propriu şi sperăm să fie un moment in care să ne dăm seama că nu mai trebuie să mai trecem prin ce am trecut in ultimele luni. Sper să jucam din ce in ce mai bine şi să adunăm puncte.   

Avem experienţă in aceste luni cum am primit gol, ne-a fost puţin frică,  dar am inceput increzători a doua repriză, am făcut un joc per total foarte bun. Am controlat jocul, nu le-am dat mari şanse, doar din anumite greşeli ale noastre. Una peste alta cred că e o victorie meritată.  

Nu se schimbă cu o victorie, păcătuim pentru acea serie foarte mare de meciuri in care n-am câştigat, suntem la fel in play out. Nu ne putem gândi, vrem doar să pastram aceeaşi idee şi să jucăm la fel meciurile următoare".

Răzvan Began a debutat in Liga I! 

Răzvan Began a debutat azi in Liga I in tricoul lui Sepsi. Portarul a fost extrem de bucuros de şansa primită din partea lui Cristiano Bergodi şi a mărturisit: "Sentimentul e unul foarte plăcut. Pentru mine cred că e cel mai plăcut moment pentru că e şi debutul meu cu o victorie, mă bucur foarte mult şi imi felicit echipa.

Dinamo e o echipă foarte bună, eu zic că locul lor nu e acolo in clasament, o să vedeţi că o să urce pas cu pas Dinamo.

(n.r. o să dai de băut după debut?) O să dau şi azi, şi luni la refacere şi marţi, o să dau pentru că e debutul meu şi mă bucur că am debutat cu dreptul!"

Sepsi este pe locul 11 in clasamentul din Liga I, cu 13 puncte adunate.  

Afla mai multe despre: sepşibogdan mitrearăzvan began 

viewscnt
Articole similare