Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bogdan Stancu dă lovitura pe finalul carierei. La ce club din Europa s-ar putea transfera după sezonul excelent pe care-l are la Genclerbirligi

Bogdan Stancu dă lovitura pe finalul carierei. La ce club din Europa s-ar putea transfera după sezonul excelent pe care-l are la Genclerbirligi

Stranieri

Comentarii

Bogdan Stancu ar putea fi o soluţie pentru Antwerp, care ar putea fi interesată de transferul unui atacant dacă vor pica negocierile cu Dieumerci Mbokani, pentru prelungirea contractului.

Publicaţia voetbalnieuws.be scrie că Bogdan Stancu ar putea fi una dintre soluţiile pe care Ladislau Boloni le-ar putea avea dacă Dieumerci Mbokani nu va semna prelungirea contractului. Atacantul de 34 de ani este golgheter în Belgia, cu 18 goluri, la egalitate cu Jonathan David, de a Gent. Însă Mbokani mai are contract până în vară şi jurnaliştii belgieni scriu că negocierile sunt anevoioase.

Bogdan Stancu are un sezon excelent, dar s-ar putea transfer în vară

Atacantul de 32 de ani a marcat până acum 12 goluri în campionatul Turciei şi este golgheterul lui Genclerbirligi, dar o accidentare suferită la începutul acestui an l-a împiedicat să înscrie mai mult. Forma excelentă arătată de Bogdan Stancu l-a făcut pe Mirel Rădoi să declare că doreşte să-l cheme din nou la naţională.
Bogdan Stancu mai are însă contract cu Genclerbirligi doar până în vară şi nu este exclus să se transfere la o altă echipă. 

Bogdan Stancu s-ar putea transfera la Antwerp

Presa din Belgia îl dă pe Bogdan Stancu drept o variantă pentru atacul echipei lui Ladislau Boloni. Mai ales dacă Antwerp nu va ajunge la o înţelegere cu Mbokani. Antwerp se află în acest moment pe un loc care duce în preliminariile Europa League, dar situaţia este complicată. Campionatul în Belgia este întrerupt în acest moment şi Consiliul de Administraţie al Pro League a decis să pună capăt sezonului, din cauza coronavirusului. Decizia trebuie aprobată de Adunarea Generală, care ar putea da însă vot negativ după ce UEFA a ameninţat că echipele nu vor fi primite în cupele europene, dacă sezonul nu se reia. 
Şi dacă sezonul se reia, Antwerp are şanse mari să joace în cupele europene, mai ales că este calificată şi în finala Cupei Belgiei. Ceea ce ar însemna că Antwerp va căuta să se întărească pentru Europa League şi transferul lui Bogdan Stancu ar prinde contur. 

Afla mai multe despre: bogdan stancu 

viewscnt
Articole similare