Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bogdan Stancu, deturnat de o altă echipă din drumul spre FCSB? Echipa care a intrat pe fir pentru a-l transfera pe atacantul dorit de Gigi Becali

Bogdan Stancu, deturnat de o altă echipă din drumul spre FCSB? Echipa care a intrat pe fir pentru a-l transfera pe atacantul dorit de Gigi Becali

FCSB

Comentarii

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, are concurenţă pentru a-l aduce pe Bogdan Stancu la echipă. Viitorul atacantului de 33 de ani ar putea fi tot în Turcia, la o nou-promovată.

Bogdan Stancu, între FCSB şi Turcia

"Motanul" ar putea reveni în România după 10 ani în care a jucat doar în Turcia. În ultimul deceniu, Bogdan Stancu a jucat la Orduspor, Galatasaray, Genclerbirligi şi Bursaspor şi a devenit un fotbalist apreciat în Turcia. 

Însă Gigi Becali i-a oferit oportunitatea de a se întoarce în România, la FCSB, unde nu ar avea concurenţă, după ce contractul lui Ante Vukusic nu va mai fi prelungit. 

”Bogdan Stancu să vedem, cred că va veni. Că altfel nu venea la mine acasă. Sau poate iau unul de 22 de ani care e puternic. Îmi place de Dumiter de exemplu. Dacă îl dă cu 2-3 sute de mii poate îl iau”, a recunoscut Gigi Becali. 

Totuşi, presa din Turcia anunţă că o echipă nou-pormovată s-a înscris în cursa pentru semnătura vârfului. Altay a câştigat play-off-ul din liga secundă şi a făcut lista de transferuri. Pe ea se află Seradr Gurler, Dever Orgill şi Bogdan Stancu. 

Contractul românului cu Genclerbirligi se termină la finalul acestei luni şi ar putea schimba echipa. Publicaţia turcă Sporx anunţă că discuţiile cu cei trei jucători vor fi iniţiate în zilele următoare. 

Afla mai multe despre: bogdan stancubogdan stancu fcsbgigi becali fcsb 

viewscnt
Articole similare