Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bogdan Ţîru, confuz după ce a comis un penalty cu Hermannstadt: "M-a lovit aici, nu ştiu, braţ, umăr. Arbitrul nu avea cum să vadă"

Bogdan Ţîru, confuz după ce a comis un penalty cu Hermannstadt: "M-a lovit aici, nu ştiu, braţ, umăr. Arbitrul nu avea cum să vadă"

Farul Constanța

Comentarii

Bogdan Ţîru (25 de ani) a avut o intervenţie cu mână în finalul primei reprize a meciului dintre Hermannstadt şi Viitorul, iar arbitrul partidei a acordat penalty. Căpitanul de la Viitorul a recunoscut că a atins mingea cu mâna, dar nu înţelege cum l-a prins arbitrul.

"M-a lovit aici, nu ştiu, braţ, umăr. Ciudat este că arbitrul nu avea cum să vadă, pentru că era în stânga mea, dar nu ştiu, mă voi uita la fază", a declarat Ţîru la flash interviu. Petrescu a executat lovitura de pedeapsă, dar a ratat. Totuşi, după alte două minute, Debeljuh a marcat golul egalizator. 

Căpitanul echipei antrenate de Gică Hagi recunoaşte jocul mai slab al său şi al colegilor săi şi susţine că sunt supăraţi după acest egal: "Putem să spunem că am pierdut două puncte. Am încercat să jucăm, am încercat să ne impunem stilul, din păcate, am produs prea puţin fotbal pentru cât ne-am fi dorit şi din păcate am făcut doar un egal".

Viitorul avea şansa de a urca pe primul loc în cazul în care câştiga, cel puţin până când ar fi jucat CFR Cluj. În schimb, acum Viitorul poate pica pe locul trei, în cazul în care U Craiova câştigă meciul de la Ploieşti, cu Chindia Târgovişte. 

Afla mai multe despre: bogdan tiruviitorul 

viewscnt
Articole similare