Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bogdan Vintilă a reacţionat după înfrângerea din derby: ”Echipa mai ambiţioasă câştigă. Să fie sănătoşi!” + mesaj pentru Harlem Gnohere

Bogdan Vintilă a reacţionat după înfrângerea din derby: ”Echipa mai ambiţioasă câştigă. Să fie sănătoşi!” +  mesaj pentru Harlem Gnohere

FCSB

Comentarii

CFR Cluj a învins, duminică seară, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, echipa FCSB, într-un meci din etapa a XXIII-a a Ligii I, în care de la oaspeţi a fost eliminat Bogdan Planic. La finalul partidei, Bogdan Vintilă a explicat de ce un rezultat de egalitate ar fi fost mult mai echitabil.

Golul a fost marcat de Vinicius, în minutul 79, cu un şut din afara careului, după o lovitură liberă. Cu două minute mai devreme (’77), de la FCSB a fost eliminat Planic pentru o intervenţie dură la Deac.

”Ştiam că va fi un meci dificil, iar din păcate, terenul nu ne-a permis să jucăm ceea ce ne-am propus. Am reuşit să punem mingea jos şi să ne creăm situaţii de poartă, dar nu am reuşit să marcăm. Consider că o neglijenţă a dus la golul primit, pentru că partida mergea spre 0-0, de altfel, un rezultat echitabil. Acesta este fotbalul şi, de obicei, câştigă echipa care e mai ambiţioasă” a explicat antrenorul FCSB-ului la finalul meciului.

FCSB a terminat derby-ul din Gruia, fără şut pe poartă, în timp ce clujenii au câştigat în ”stilul Dan Petrescu”: ”Să fie sănătoşi. Au mai fost multe puncte diferenţă, noi ne vedem mai departe de treabă!”

Schimbarea lui Momcilovic: Pe Oaidă l-am trecut în stânga, am trecut cu trei pe fund, cu Nedelcu, tocmai pentru că veneau numai cu mingi lungi şi atunci am încercat cumva să las un jucător mai agresiv, gen Oaidă, în teren, pentru că Marko venea după o perioadă foarte lungă fără meci. Sunt mulţumit de ceea ce a făcut în prima repriză, dar am considerat că trebuie să schimb cumva la pauză. Nu cred că acesta e motivul pentru care s-a pierdut astăzi.

Harlem Gnohere a fost rezervă în derby şi a intrat abia pe final. Ce planuri are Vintilă cu el?: ”Planul meu cu el este planul meu şi nu îl divulg nimănui. Când o să consider că ne este util va juca.  Nu ne nicio problmă că nu a făcut pregătirea cu echipa, se pregăteşte uşor, uşor. Revine aproape de ceilalţi colegi ca pregătire a mărturisit tehnicianul FCSB-ului.

”Nu sunt dezamăgit de ei, dar învăţăm din fiecare joc. Astăzi, la ce joc a propus CFR-ului, doar aşa puteam juca şi spera că putem câştiga” a încheiat antrenorul echipei vicecampioane.

Afla mai multe despre: vintilăfcsb 

viewscnt
Articole similare