Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BOMBĂ! 10 milioane de euro pentru Mihăilă. Noua perlă de la U Craiova devine cel mai scump fotbalist din istoria Ligii 1?!

BOMBĂ! 10 milioane de euro pentru Mihăilă. Noua perlă de la U Craiova devine cel mai scump fotbalist din istoria Ligii 1?!
Comentarii

Gheorghe Craioveanu, directorul de imagine al clubului Universitatea Craiova, crede că Valentin Mihăilă este în stare să bată recordul pentru cel mai scump fotbalist plecat vreodată din Liga 1, în viitorul apropiat.

Mihăilă, noua perlă de la U Craiova, cel mai scump fotbalist din istoria Ligii 1?

"E cam devreme să vorbim de 10 milioane. Puţin câte puţin, eu zic că 10 milioane, în momentul acesta, mai ales că a jucat puţin, nu ştiu dacă a jucat 50 de meciuri în prima divizie. Trebuie să mai treacă timp ca să coste 10 milioane. Nu mult, pentru că e un copil foarte talentat, dar trebuie să aibă progresie, trebuie să crească", a declarat Gheorghe Craioveanu.

Gică Craioveanu a mărturisit că i-a propus pe Valentin Mihăilă şi pe Alex Cicâldău în Spania: "Eu am vorbit la mai multe cluburi, inclusiv am vorbit la Valencia, pentru că Santome a lucrat cu mine foarte mulţi ani la Onda Cero şi e unul dintre scouterii de la echipă, de la Valencia. Alaves, au fost mai multe, dar important e ca ei să joace foarte bine în acest sezon, să încerce să ducă Craiova cât mai sus, să joace, mai ales Mihăilă, la Under 21, pentru că sunt convins că Cicâldău va fi la echipa mare şi să dea goluri".

Valentin Mihăilă, care împlineşte 20 de ani pe 2 februarie, a "explodat" în acest sezon. Până actuala stagiune, extrema Craiovei înscrisese un singur gol, iar acum are deja cinci goluri, precum şi trei assist-uri, în 20 de apariţii în toate competiţiile.

În plus, Mihăilă a debutat perfect la echipa naţională de tineret. Patru goluri şi un assist are jucătorul Craiovei la selecţionata U-21 a României.

  • 1,5 milioane de euro este cota lui Mihăilă, conform Transfermarkt.de
  • 4 selecţii şi 4 goluri are Mihăilă la naţionala U-21

Top 5 jucători plecaţi din Liga 1:

1. Nicolae Stanciu (FCSB >>> RSC Anderlecht) - 9,7 milioane de euro
2. Vlad Chiricheş (FCSB >>> Tottenham Hotspur) - 9,5 milioane de euro
3. Alexandru Mitriţă (U Craiova >>> NY City FC) - 8 milioane de euro
4. Florin Gardoş (FCSB >>> Southampton) - 6,8 milioane de euro
5. Alvaro Pereira (CFR Cluj >>> FC Porto) - 6,5 milioane de euro

U Craiova - Gaz Metan Mediaş 3-1

Formaţia Universitatea Craiova a învins, vineri seară, pe teren propriu, cu scorul de 3-1, echipa Gaz Metan Mediaş, într-un meci din etapa a XXIII-a a Ligii I, prima din acest an. Golurile învingătorilor au fost marcate de Cicâldău ‘7, ’26 şi Cosic ’62. Pentru Gaz Metan a înscris Marius Constantin, în minutul 38, dintr-un penalti acordat pentru o intervenţie a lui Acka la Cardoso.

În minutul 45+1, un gol al gazdelor a fost anulat pentru ofsaid.

Afla mai multe despre: u craiova 

viewscnt
Articole similare