Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BOMBĂ! Andrei Radu, inclus într-o afacere de 45 de milioane de euro. Căpitanul naţionalei de tineret pleacă de la Genoa

BOMBĂ! Andrei Radu, inclus într-o afacere de 45 de milioane de euro. Căpitanul naţionalei de tineret pleacă de la Genoa

Stranieri

Comentarii

Portarul echipei naţionale de tineret, Andrei Radu, are şanse mici să rămână la Genoa, cu toate că şi-ar dori să continue încă un sezon pe "Luigi Ferraris", anunţă presa italiană.

La 21 de ani, Radu a impresionat în această ediţie de Serie A, adunând 30 de meciuri în poarta "grifonilor", iar Internazionale Milano a decis să îl răscumpere. Totuşi, căpitanul naţionalei de tineret nu va reveni la Inter, ci ar urma să fie inclus într-o altă afacere, anunţă Tuttosport.

Conform cotidianului italian, Inter vrea să îl împrumute pe Andrei Radu la Cagliari, pentru a scădea din preţul de transfer al lui Nicolo Barella. Mijlocaşul italian de 22 de ani al lui Cagliari şi-ar fi dat acordul pentru transferul la Inter, dar cele două cluburi nu au ajuns deocamdată la un consens. 

Cagliari cere 45 de milioane de euro în schimbul promiţătorului mijlocaş central, iar Inter internţionează să mai micşoreze această sumă prin includerea a doi jucători în afacere, sub formă de împrumut. Este vorba despre Andrei Radu şi fundaşul central Alessandro Bastoni, cel din urmă fiind împrumutat acum la Parma.

În vârstă de 21 de ani, Radu este cotat deja la 12 milioane de euro şi este cel mai valoros jucător român în activitate. Goalkeeperul se pregăteşte să evolueze cu România U21 la Campionatul European din Italia, iar o prestaţie bună la turneul final l-ar putea aduce în atenţia altor echipe. De serviciile sale se interesează şi FC Sevilla, Borussia Dortmund şi Olympique Lyon, potrivit presei internaţionale.

Afla mai multe despre: radu 

viewscnt
Articole similare