Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BOMBA finalului de an! Becali, ofertă nebună pentru cel mai important fotbalist al campioanei CFR Cluj: jucătorul a recunoscut

BOMBA finalului de an! Becali, ofertă nebună pentru cel mai important fotbalist al campioanei CFR Cluj: jucătorul a recunoscut

CFR Cluj

Comentarii

Juan Culio (36 de ani) a plecat din România cu destinaţia Argentina, pentru a fi alături de familia sa, după ce a marcat la ultimul său meci jucat pentru CFR Cluj, 4-0 cu FC Voluntari. Pe aeroport, mijlocaşul sud-american a avut un mesaj special pentru Gigi Becali (61 de ani), patronul FCSB, pe care-l consideră "un nebun simpatic".

În 2008, când Culio era în mare formă la CFR Cluj şi o bătea pe AS Roma în Liga Campionilor, Gigi Becali a vrut să-l transfere pe argentinian. Totuşi, acesta n-a ajuns niciodată la echipa lui Becali. Culio şi-a adus aminte de faptul că a fost dorit cu ardoare de latifundiarul din Pipera chiar la plecarea din România şi a spus că Becali face fotbalul românesc mai frumos.

"Eu ştiu că m-a dorit mult, să merg la Steaua. Eu ştiu o singură echipă, CFR Cluj. După, el face fotbalul frumos aici în România, tot timpul se vorbeşte despre el. Face bine pentru fotbalul românesc", a spus Juan Culio, duminică, la plecarea din România, în exclusivitate pentru Telekom Sport. Acum 11 ani, Culio oferea o declaraţie frumoasă la adresa lui Gigi Becali.

În 2008, Culio îşi dorea să lucreze într-o zi cu patronul FCSB: "E un nebun simpatic acest Becali. Adevărul e că mi-ar plăcea într-o zi să îl am ca preşedinte, pentru că e un nebun care te face să râzi mereu", spunea argentinianul.

Juan Culio a jucat, sâmbătă, ultimul său meci la CFR Cluj. A şi marcat în victoria campioanei României, 4-0 cu FC Voluntari. Dan Petrescu şi toţi colegii au încercat să-l convingă pe Culio să nu plece în Argentina, dar mijlocaşul a făcut pasul pentru a fi mai aproape de familia sa. Culio nu se lasă de fotbal, ci merge să joace în Argentina.

Afla mai multe despre: juan culiofcsbofertagigi becalimesaj 

viewscnt
Articole similare