Experiențe împreună.
You are here:

BOMBĂ în Liga 1! Viitorul lui Gică Hagi a transferat de la Barcelona!! Ruben de la Barrera e în culmea fericirii

BOMBĂ în Liga 1! Viitorul lui Gică Hagi a transferat de la Barcelona!! Ruben de la Barrera e în culmea fericiriigalerie foto
Comentarii

Noul secund al lui Ruben de la Barrera, Pere Romeu vine direct de la FC Barcelona şi a lucrat până nu de mult cu Ansu Fati

Viitorul Constanţa l-a instalat în funcţia de antrenor principal pe Ruben de la Barrera, unul dintre cei mai talentaţi tineri antrenori spanioli.

”Sunt bucuros pentu că fac parte dintr-o echipă care are o filosofie şi o strategie marcate de a dat în continuare încredere tuturor jucătorilor din cadrul Academiei Hagi, precum şi tinerilor din ţară care doresc să facă parte din acest proiect" a explicat spaniolul, după instalare.

Hagi a adus un antrenor direct de la Barcelona. Cine este Pere Romeu

Numirea lui de la Barrera, nu este singura veste bună pentru Hagi, Popescu şi compania şi, mai exact, nu este singura lovitură de imagine. Tânărul antrenor spaniol şi-a completat imediat staff-ul cu trei colaboratori importanţi.

Ruben de la Barrera Fernandez va fi ajutat în noul său mandat de trei colaboratori, conaţionalii Francisco Ruiz Beltran, Pere Romeu Sunyer şi Ivan Penaranda Llaurad: ”Vor să înveţe română şi Ruben şi staff-ul lui. Dar şi jucătorii mei vor învăţa engleză. E o chestie facultativă pentru ei. Pentru Ruben şi staff-ul său, e clar că ei trebuie să înveţe română” a mărturisit Gică Hagi, în exclusivitate pentru Telekom Sport.

Llaurad este un fost jucător de la AC Milan, care şi-a petrecut însă cea mai mare parte din carieră în Spania. Numele care atrage cel mai tare şi care reprzintă o super lovitură este cel al lui Pere Romeu Sunyer.

Cine este Pere Romeu? Vorbim despre fostul secund al lui Sergi Mila de la Barcelona, echipa de juniori Under 16. Adică unul dintre profesioniştii care au lucrat în La Masia în ultimii ani şi care este gata să aducă puţin din mentalitatea şi filosofia clubului catalan la Ovidiu.

Romeu a lucrat în ultimii ani la Barcelona şi va fi, cel mai probabil, mâna dreaptă a lui Ruben de la Barrera, cel care l-a convins să vină în România. L-a atras cu un proiect nou şi cu promisiunea că va îmbrăţisa experienţe noi, care îi vor permite să se dezvolte profesional, aşa cum îşi doreşte.

Romeu a antrenat jucătorii născuţi în 2004 care fac parte din grupele de juniori ale puternicei grupări catalane şi care au avut rezultate excelente în ultimii doi ani. Era sub contract cu gruparea catalană, dar a acceptat varianta venirii în România, după o discuţie cu tehnicianul pe care Hagi l-a ales să-i ducă mai departe moştenirea. Şi, scriu catalanii, după o discuţie privată cu Gică Popescu, preşedintele celor de la Viitorul Constanţa.

Faptul că Romeu a plecat de la Barcelona alegând România a fost o veste primită cu surprindere şi de presa din apropierea clubului. Semn că Pere Romeu este într-adevăr un tehnician important şi interesant: "Unul dintre oamenii importanţi ai echipei Cadete A de la Barcelona, Pere Romeu este gata de noi provocări. A ales să plece în România la clubul legendelor, Gheorghe Hagi şi Popescu. Este un antrenor de urmărit, cu siguranţă! Vom avea multe de vorbit despre el" scrie Albert Roge, jurnalist la celebrul cotidian catalan, Sport.

Fostul său colaborator, Sergi Mila, antrenorul echipei Cadete A de la Barcelona a avut de asemenea un mesaj pentru Pere Romeu: "Mult noroc, prietene! Sunt sigur că te aşteaptă un viitor strălucit! Îţi mulţumesc pentru tot"

"Poate fi exigent, dur, dar şi amabil şi distractiv. Este un antrenor de care vom auzi cu siguranţă în viitor. Şi care acum alege un drum sigur, alături de un alt antrenor spaniol foarte talentat, Ruben de la Barrera" a concluzionat un alt jurnalist, Mateu Candelas.

La grupele de juniori ale Barcelonei, Pere Romeu a lucrat cu câţiva dintre cei mai talentaţi şi mai promiţători fotbalişti catalani.

Unul dintre ei este Michal Zuk, considerat marea speranţă a catalanilor pentru viitor, jucător care se află încă la un nivel de vârstă care nu-i permite saltul spre prima echipă. Tot la Barca U16, Romeu a avut oportunitatea să lucreze cu Ansu Fati, fotbalist care pur şi simplu a explodat în ultimul an şi care la 17 ani este deja cotat la 50 de milioane de euro. Înainte de prima echipă a catalanilor, Fati a jucat pentru Barca U16 şi Barca U18, fiind promovat în august anul trecut la echipa mare a clubului.

Demonstraţia cea mai la îndemână că Gheorghe Hagi a dat o mare lovitură. Regele a adus la Viitorul nu doar unul dintre cei mai talentaţi tineri antrenori din Spania, dar şi un staff tehnic de nivel înalt. Pere Romeu pare un pariu sigur pentru gruparea din Ovidiu. 

viewscnt
Articole similare
Piscina nu le ajunge. David si Victoria Beckham isi sapa un lac pe mosia de 7 milioane de euro