Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BOMBĂ! Klopp vrea să facă din Liverpool echipa perfectă: un atacant cu 25 de goluri marcate în şase luni şi un puşti de viitor, atraşi pe Anfield cu o ofertă-monstru

BOMBĂ! Klopp vrea să facă din Liverpool echipa perfectă: un atacant cu 25 de goluri marcate în şase luni şi un puşti de viitor, atraşi pe Anfield cu o ofertă-monstru

Liverpool

Comentarii

Jurgen Klopp e gata să facă două mutări pe piaţa transferurilor la Liverpool. Manangerul neamţ îi vrea pe Timo Werner, golgheterul liderului din Bundesliga, RB Leipzig, şi pe tânărul Pedro Brazao (17 ani) de la Nice.

Liverpool este forţată de rivala Chelsea să facă mutarea decisivă pentru Timo Werner. Klopp îl vrea foarte mult pe golgheterul neamţ, dar ar fi preferat să facă mutarea în vară. Totuşi, după ce i s-a ridicat interdicţia la transferuri, Chelsea a făcut deja o ofertă de 70 de milioane de euro pentru a-şi asigura serviciile atacantului de la RB Leipzig. Klopp îl vrea şi va trebui să facă o mutare rapidă, care să se ridice cel puţin la nivelul celei a lui Chelsea, pentru a-l avea pe Werner.

De asemenea, Klopp îl vrea pe tânărul Pedro Brazao de la Nice, pe care îl urmăreşte de mai mult timp. Acesta a debutat în Ligue 1 în 2018. Totuşi, acesta va ajunge la echipa de tineret a "cormoranilor". Liverpool a început tratativele şi i-a dat asigurări că s-ar integra perfect la echipa de tineret a clubului, cea care a impresionat deja prin victoria în faţa rivalei Everton în Cupa Angliei graţie golului de senzaţie marcat de Curtis Jones. Jurgen Klopp l-ar fi remarcat de mai mult timp şi le-ar fi spus şefilor să-l ia pe Brazao încă de anul trecut.

Werner n-a vrut să vină la Liverpool în vara trecută, Klopp schimbă sistemul pentru el

Jurgen Klopp îl are pe listă pe Timo Werner încă din vara trecută, dar vârful neamţ a refuzat mutarea la Liverpool imediat după ce "cormoranii" au câştigat Liga Campionilor. În vara lui 2019, Werner a fost temător să semneze cu Liverpool, considerând că şansele sale să prindă echipa sunt destul de mici. Acum, însă, situaţia s-a schimbat şi neamţul vrea să ajungă sub comanda lui Klopp, care va schimba sistemul pentru el. Liverpool va juca 4-2-3-1, cu Henderson şi Fabinho la închidere, iar în faţă trioul Salah-Firmino-Mane să îl sprijine pe Werner.

  • 25 de goluri în 26 de meciuri a marcat Timo Werner în acest sezon, în toate competiţiile, pentru RB Leipzig
  • 10 pase de gol are în contul său vârful neamţ în acest sezon
  • 75 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Timo Werner, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: jurgen klopptimo wernerpedro brazaotransferliverpool 

viewscnt
Articole similare