Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BOMBĂ la FCSB! Gigi Becali aduce un fost conducător de la Dinamo în locul lui Narcis Răducan

BOMBĂ la FCSB! Gigi Becali aduce un fost conducător de la Dinamo în locul lui Narcis Răducangalerie foto

FCSB

Comentarii

Chiar dacă fotbaliştii de la FCSB îl aşteaptă pe MM Stoica înapoi, la conducerea echipei lui Gigi Becali ar putea ajunge Cristi Bobar, fost oficial al rivalilor de la Dinamo.

Fanatik scrie că la propunerea lui Cristi Borcea, Bobar ar putea deveni noul director sportiv de la FCSB! Legătura dintre Cristi Bobar şi Gigi Becali este chiar Cristi Borcea. Acesta este naşul de cununie al lui Bobar şi finul lui Becali.

Fost oficial în Ştefan cel Mare, Cristi Bobar i-ar fi fost propus deja de Borcea lui Becali, recomandându-l drept un ”om de fotbal, foarte bine pregătit şi foarte loial”.

Jucătorii de la FCSB îl aşteaptă pe Mihai Stoica înapoi. Galeria îl regretă pe Narcis Răducan

Peluza Roş-Albastră, grupul de suporteri cel mai loial al FCSB l-a susţinut necondiţionat pe Narcis Răducan, directorul sportiv înlăturat zilele trecute de Gigi Becali. Ei au scandat la ultimele meciuri: ”Narcis, unul dintre noi!” şi l-au renegat pe Mihai Stoica, fostul conducător al clubului.

Pe de altă parte, fotbaliştii lui Bogdan Argeş Vintilă îl regretă pe Mihai Stoica şi îl aşteaptă din nou la echipă. Florin Tănase a dezvăluit aseară, la finalul partidei câştigate la Botoşani: ”Îi dedicăm victoria Teodorei, fiicei lui MM. A avut şi are încă o problemă gravă de sănătate. Suntem alături de ea şi îi dedicăm victoria. Mulţi au crezut că dânsul a lăsat echipa pentru că mergeam prost atunci, dar dânsul e mai discret de fel şi nu a vrut să spună ce problemă are în familie” a spus Tănase aseară.

Atât fanii, cât şi jucătorii ar putea avea însă o mare surpriză dacă Gigi Becali se hotărăşte să-l aducă pe Cristi Bobar. În prezent, Bobar este preşedinte la CSM Reşiţa, formaţie alături de care a promovat în vară în Liga a II-a

Afla mai multe despre: cristi bobar 

viewscnt
Articole similare