Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BOMBĂ la Madrid! Abia a venit şi e gata să plece. Detalii incredibile oferite de presa spaniolă. Cine vine în locul său

BOMBĂ la Madrid! Abia a venit şi e gata să plece. Detalii incredibile oferite de presa spaniolă. Cine vine în locul săugalerie foto

Real Madrid

Comentarii

Luka Jovic ar putea pleca de la Real Madrid, deşi abia a ajuns pe Santiago Bernabeu. Sârbul nu l-a convins pe Zinedine Zidane.

Sârbul Luka Jovic a fost unul dintre protagoniştii perioadei de transferuri din vară. Dorit de multe cluburi puternice din Europa, atacantul a ales Real Madrid, dar se pare că nu l-a convins în pre sezon pe Zinedine Zidane.

Don Balon scrie (foto jos) că gruparea blanco va lua în calcul posibilitatea împrumutului, mai ales că nici fotbalistul nu este foarte mulţumit de faptul că ar urma să înceapă sezonul ca rezervă a lui Karim Benzema.

Jovic a ajuns la Real Madrid la dorinţa expresă a preşedintelui Florentino Perez, iar sursa citată scrie că Zidane nu a fost tocmai de acord cu acest transfer.  Vârful născut în Bosnia nu este momentat ”pe piaţă”, dar presa iberică scrie că dacă va fi cazul să fie împrumutat un sezon, i se va găsi imediat o echipă puternică

Stuani, varianta de rezervă

Cum Mariano Diaz este şi el pe picior de plecare, Real Madrid ar rămâne fără ”dublură” la Karim Benzema.

Don Balon anunţă că uruguayanul Christian Stuani, vârful Gironei ar fi prima opţiune a lui Zinedine Zidane.

Stuani este un marcator adevărat şi nu ar avea o problemă cu statutul de rezervă a lui Karim Benzema, un titular indiscutabil în viziunea antrenorului principal al madrilenilor. În vârstă de 32 de ani, Stuani a fost şi pe lista Barcelonei, iar în ultimele două sezoane a marcat 41 de goluri în 67 de meciuri pentru Girona, fiind unul dintre cei mai prolifici marcator din La Liga. Preţul său ar fi unul destul de accesibil: 15 milioane de euro.

21 de ani are Luka Jovic
6 selecţii şi 2 goluri are pentru naţionala mare a Serbiei
25 de goluri în 40 de meciuri a marcat anul trecut pentru Eintracht
60 de milioane de euro a plătit Real Madrid pentru transferul său

 Galerie foto

Afla mai multe despre: real madridzinedine zidaneluka jovic 

viewscnt
Articole similare