Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Bombă" la Madrid!!! Jose Mourinho, înapoi la Real Madrid. Anunţul spaniolilor şi planul portughezului

"Bombă" la Madrid!!! Jose Mourinho, înapoi la Real Madrid. Anunţul spaniolilor şi planul portughezului

Real Madrid

Comentarii

Jose Mourinho este tot mai aproape de o revenire în antrenorat. Tehnicianul în vârstă de 56 de ani este asaltat de oferte după ce a fost demis de Manchester United în decembrie 2018.

Portughezul, însă, nu vrea să accepte nicio ofertă momentan, pentru că monitorizează situaţia lui Zinedine Zidane. Potrivit cotidianului spaniol AS, Mourinho este cu ochii pe ceea ce se întâmpla la Real şi este conştient de presiunea pe care o are Zidane în acest moment.

Astfel, când sau dacă Florentino Perez va renunţa la tehnicianul francez, Mourinho este pregătit să revină pe banca tehnică de pe "Santiago Bernabeu". El i-a mai antrenat pe "galactici" între 2010 şi 2013. 

Cu Mourinho antrenor, Real a oprit dominaţia celor de la Barcelona şi a câştigat primul titlu în La Liga după o secetă de patru ani de zile. Totodată, el a plecat în termeni buni de la Real, chiar dacă a avut conflicte cu mai mulţi jucători din acea perioadă. 

Chiar dacă Real a început cu o victorie, 3-1 cu Celta Vigo, în a doua etapă a remizat cu Real Valladolid, iar Zidane este conştient că postul său este în pericol. 

Afla mai multe despre: jose mourinhoreal madrid 

viewscnt
Articole similare