Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BOMBĂ! Lautaro Martinez nu vrea să semneze prelungirea contractului cu Inter şi se gândeşte la FC Barcelona. Ofertă colosală făcută de catalani!

BOMBĂ! Lautaro Martinez nu vrea să semneze prelungirea contractului cu Inter şi se gândeşte la FC Barcelona. Ofertă colosală făcută de catalani!

FC Barcelona

Comentarii

Lautaro Martinez (22 de ani) se apropie din ce în ce mai mult de plecarea de la Inter. Conducerea italienilor şi reprezentanţii fotbalistului n-au ajuns la niciun acord în ceea ce priveşte prelungirea contractului dintre cele două părţi. FC Barcelona urmăreşte atent situaţia atacantului argentinian pe care îl vrea să joace alături de Leo Messi (32 de ani) pe Camp Nou.

Inter a fost cât se poate de clară încă de la început. Vrea să-l păstreze pe Lautaro Martinez, astfel că i-a propus acestuia un nou contract. Totuşi, se pare că părţile n-au reuşit să bată palma. Sport, ziarul de casă al Barcelonei, scrie că Lautaro şi şefii lui Inter n-au ajuns la nicio înţelegere, astfel că plecarea argentinianulu devine din ce în ce mai clară cu trecerea timpului.

Conducerea clubului italian i-a pus pe masă lui Lautaro Martinez un contract de patru milioane de euro pe sezon, dar e departe de ceea ce îi oferă Barcelona. De fapt, sursa citată scrie că e de două ori mai puţin decât e dispusă să plătească Barcelona, dar şi alte cluburi din Premier League care îl vor pe atacant. Manchester City sau Chelsea îi oferă acestuia nu mai puţin de 10 milioane de euro pe an, dar fotbalistul şi-a exprimat dorinţa clară de a merge să joace alături de Leo Messi la FC Barcelona.

Barcelona, ofertă-nebună pentru Lautaro Martinez

Tuttusport, sursă preluată şi de Sport, scrie că Lautaro Martinez este cu un pas în curtea grupării blaugrana, care îi va oferi un salariu de 18 milioane de euro pe sezo, similar cu al lui Antoine Griezmann (28 de ani).

Inter urmează să obţină un profit uriaş din vânzarea lui Lautaro Martinez, având în vedere că a plătit "doar" 25 de milioane de euro pentru aducerea atacantului de la Racing Club în 2018.

Afla mai multe despre: lautaro martinezfc barcelonaintertransfer 

viewscnt
Articole similare