Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BOMBĂ | Lovitura pe care Gigi Becali a negociat-o în mare secret: ”Mi-a făcut ofertă după ce am plecat de la PAOK Salonic”

BOMBĂ | Lovitura pe care Gigi Becali a negociat-o în mare secret: ”Mi-a făcut ofertă după ce am plecat de la PAOK Salonic”

Superliga

Comentarii

La ultima conferinţă de presă ca jucător, Costin Lazăr a dezvăluit că a avut o ofertă de la FCSB, dar a preferat să stea jumătate de an fără echipă decât să semneze cu rivala Rapidului.

Costin Lazăr va pune punct carierei de jucător. Meciul cu Dinamo, din această etapă, va fi ultimul pentru mijlocaşul lui FC Voluntari. La conferinţa de presă, jucătorul în vârstă de 38 de ani a ţinut să sublinieze că rămâne rapidist pe viaţă şi a oferit un exemplu despre cât de mult este ataşat de giuleşteni.

În vara lui 2014, când s-a despărţit de PAOK Salonic, Costin Lazăr spune că a fost sunat de Gigi Becali. Fostul mijlocaş al Rapidului a refuzat însă oferta şi a preferat să stea şase luni fără echipă, până când a semnat cu Panetolikos. Apoi, după ce a trecut şi pe la Iraklis, spune că singura ofertă pe care a acceptat-o din România a fost cea de la FC Voluntari.

”Eu am avut ofertă de la Steaua după ce am plecat de la PAOK şi nu am vrut să mă duc. Am stat şase luni pe bară. M-am întors în România, la FC Voluntari”, a declarat Costin Lazăr.

Afla mai multe despre: costin lazarpaok 

viewscnt
Articole similare