Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BOMBĂ! Manchester United îşi ia cel mai scump antrenor din istoria fotbalului. "Diavolii" achită o clauză uriaşă pentru înlocuitorul lui Solskjaer

BOMBĂ! Manchester United îşi ia cel mai scump antrenor din istoria fotbalului. "Diavolii" achită o clauză uriaşă pentru înlocuitorul lui Solskjaer

Manchester United

Comentarii

Manchester United se pregăteşte să îl înlocuiască pe antrenorul Ole Gunnar Solskjaer cu tehnicianul formaţiei Tottenham Hotspur, Mauricio Pochettino, anunţă englezii.

După ce în sezonul trecut a dus echipa în finala UEFA Champions League, Mauricio Pochettino traversează acum una dintre cele mai dificile perioade pe banca lui Tottenham, iar Manchester United vrea să profite de situaţia antrenorului argentinian.

Conform The Sun, oficialii clubului de pe Old Trafford vor să achite clauza de reziliere a contractului pe care argentinianul îl are cu Tottenham. Este vorba de nu mai puţin de 36 de milioane de euro, o sumă record pentru aducerea unui antrenor.

În vârstă de 47 de ani, Mauricio Pochettino o pregăteşte pe Tottenham din 2014. În ciuda jocului plăcut ochiului, Tottenham nu a reuşit să câştige nici măcar un trofeu în această perioadă.

Tottenham şi Manchester United sunt vecine în clasament, după şase etape. Spurs ocupă locul al şaptelea, cu opt puncte, la egalitate de puncte cu "diavolii", care se află pe poziţia a opta, fiind dezavantajaţi de golaveraj.

Solskjaer are zilele numărate la Manchester United

Fanii lui Man United au izbucnit. Haştagul #OleOUT este din ce în ce mai prezent în postările lor, iar norvegianul pare să fie condamnat dacă nu va îndrepta rezultatele în perioada următoare. Pe lista celor de la Manchester United s-ar afla şi Massilimiliano Allegri.

Allegri, liber de contract după despărţirea de Juventus ar fi fost deja contactat de reprezentaţi ai clubului britanic. El a dat deja primele indicii că ar putea antrena în Anglia după ce, se spune, că şi-a cumpărat deja o casă în Londra. Mai mult, antrenorul în vârstă de 52 de ani urmează, susţine sursa citată, cursuri intensive de limba engleză.

Max Allegri a câştigat nu mai puţin de 11 trofee pe banca tehnică a lui Juventus Torino şi a calificat ”Bătrâna Doamnă” în două finale de UEFA Champions League.

Afla mai multe despre: solskjaer 

viewscnt
Articole similare