Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BOMBA pe care o pregăteşte Juventus! Campioana Italiei aduce un titular cu 54 de meciuri în sezonul trecut la Barcelona

BOMBA pe care o pregăteşte Juventus! Campioana Italiei aduce un titular cu 54 de meciuri în sezonul trecut la Barcelona

Juventus

Comentarii

Ivan Rakitic ar putea ajunge la Juventus Torino, scrie presa spaniolă. Croatul a fost titular în ultimii ani pe Camp Nou.

Ernesto Valverde nu-l mai vrea pe Ivan Rakitic la Barcelona, mai ales după ce catalanii l-au transferat pe Frenkie de Jong de la Ajax. Croatul, vicecampion mondial cu naţionala ţării sale se vede nevoit să-şi caute echipă în această vară, iar interesul în jurul său nu este deloc unul mic.

Inter Milano părea cea mai probabilă destinaţie a lui Rakitic, dar pe fir ar fi intrat campioana Italiei, Juventus Torino, scrie Don Balon. Dorit şi de Arsenal sau Manchester United, Rakitic ar fi se pare mult mai tentat de o experienţă lângă Cristiano Ronaldo.

În cazul în care va ajunge la Torino, Rakitic va aduce clubului catalan o sumă mai mare de transfer decât în cazul în care ar fi ajuns la Inter Milano. Torinezii au făcut, conform sursei citate, o ofertă superioară celei făcute deja de Internazionale.

În vârstă de 31 de ani, fotbalistul adus de Barcelona de la Sevilla joacă de 5 ani pe Camp Nou, iar în sezonul trecut a bifat 54 de meciuri pentru gruparea catalană şi 5 goluri. În total, la Barca, Rakitic are 268 de meciuri şi 13 trofee câştigate. Rakitic a fost de 4 ori campion al Spaniei cu Barcelona şi a câştigat o dată UEFA Champions League.

Afla mai multe despre: ivan rakiticjuventus torino 

viewscnt
Articole similare