Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bomba pe care o pregăteşte Real Madrid. Ar fi cel mai scump transfer din istoria clubului. Ce mutare surprinzătoare vrea să facă

Bomba pe care o pregăteşte Real Madrid. Ar fi cel mai scump transfer din istoria clubului. Ce mutare surprinzătoare vrea să facă

La Liga

Comentarii

Oficialii lui Real Madrid vor să achite clauza de reziliere pe care Joao Felix o are în contractul cu benfica, 120 de milioane de euro. În vârstă de 19 ani, atacantul portughez este considerat unul dintre cei mai talentaţi tineri jucători, iar joi a devenit cel mai tânăr fotbalist care reuşeşte un hat-trick în Europa League.

Joao Felix este unul dintre jucătorii care au stârnit mult interes din partea marilor cluburi din Europa. În vârstă de doar 19 ani, jucătorul portughez a fost monitorizat de mai multe echipe importante şi se pare că acesta va fi ultimul său sezon la Benfica.

Potrivit Marca, două cluburi din Anglia s-au arătat deja dispus să-i achite clauza de reziliere. De asemenea, o echipă din Italia, dar şi FC Barcelona sunt pe lista cluburilor care vor să-l transfere în vară. Marca scrie însă că Real Madrid îl monitorizează încă de când era un copil şi va încerca să le ia faţa tuturor. Mai ales că cele 120 de milioane de euro nu reprezintă o sumă mare pentru cu club precum Real. Totuşi, ar fi cel mai scump jucător pe care campioana Europei l-a cumpărat vreodată.

În tot acest context, Luis Filipe Vieira - preşedintele lui Benfica - face eforturi însemnate să-l convingă pe Joao Felix să semneze un nou contract, cu o clauză de reziliere de 200 de milioane de euro.

Afla mai multe despre: joao felixreal madrid 

viewscnt
Articole similare